Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Az anyja telebeszélte a fejét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az anyja telebeszélte a fejét a barátomnak és szakítottunk. De én nem akarom elveszíteni, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Együtt voltunk 2 évet, az anyja sose kedvelt, mindig tömte a fejét mindennel. Pár napja volt egy vita, ahol engem hozott ki szarul és a barátom azt hallotta csak, amit én mondtam. Ezért pár nap után szakított velem, és mondta, hogy betelt a pohár és hallani se akar rólam. Az egész család letiltott, a barátommal együtt... Egyedül az apja mondta, hogy az a nő nem normális az összes kapcsolatát szétszedi...magának akarja a fiát, nem tetszik ha van valakije... csak a fia nem látja, anno mikor ismerkedtünk akkor mondta, hogy az előző barátnője beképzelte, hogy az anyja milyen, besokalt és szakított vele... de már rájöttem, hogy az a lány nem beképzelte...

Amúgy egy jól működő kapcsolatunk volt, voltak viták, de csak apróságok. Bizalom minden megvolt. Részemről a szerelem is, szerintem az ő részéről is, mert pont ez a vita előtt estünk át ergy komolyabb beszélgetésen, hogy hogy viszonyulunk a másikhoz, és azt mondta nem akar sose elveszíteni, mert sose volt ilyen jó barátnője, mint én vagyok... erre megtörténik ez és letiltott.. Viszont az anyja szerintem olyat is mondott neki ami nem igaz.. És meg se akar hallgatni... azért is tiltott le

Viszont tényleg jó volt a kapcsolat, nem szeretném veszni hagyni, de így nehéz... Ha szeret igazán visszajön? Vagy mondjak le róla... Én elfogadom hogy ilyen az anyja, csak akkor ne erőltesse vele a találkozót meg álljon ki értem... mert nem érdekel a családja hanem ő :(

2019. dec. 4. 08:05
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Szerintem hagyd, találj egy egészséges srácot egészséges kötődésekkel.

Nálunk anyós a végletekig ment, majd megölte a gyerekünk. Azóta no kontakt. Tiszta ideg voltam a beteg viselekedése miatt. Nem éri meg. Ha bármilyen módon tartaná vele a párom a kapcsolatot lelépnék, mint a szél. Szó nélkül.

2019. dec. 9. 12:48
 32/32 A kérdező kommentje:
Úristen.... azért az komoly :O nagyon sajnálom, ami veled történt :(
2019. dec. 9. 13:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!