Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az anyja telebeszélte a fejét a barátomnak és szakítottunk. De én nem akarom elveszíteni, mit csináljak?
Együtt voltunk 2 évet, az anyja sose kedvelt, mindig tömte a fejét mindennel. Pár napja volt egy vita, ahol engem hozott ki szarul és a barátom azt hallotta csak, amit én mondtam. Ezért pár nap után szakított velem, és mondta, hogy betelt a pohár és hallani se akar rólam. Az egész család letiltott, a barátommal együtt... Egyedül az apja mondta, hogy az a nő nem normális az összes kapcsolatát szétszedi...magának akarja a fiát, nem tetszik ha van valakije... csak a fia nem látja, anno mikor ismerkedtünk akkor mondta, hogy az előző barátnője beképzelte, hogy az anyja milyen, besokalt és szakított vele... de már rájöttem, hogy az a lány nem beképzelte...
Amúgy egy jól működő kapcsolatunk volt, voltak viták, de csak apróságok. Bizalom minden megvolt. Részemről a szerelem is, szerintem az ő részéről is, mert pont ez a vita előtt estünk át ergy komolyabb beszélgetésen, hogy hogy viszonyulunk a másikhoz, és azt mondta nem akar sose elveszíteni, mert sose volt ilyen jó barátnője, mint én vagyok... erre megtörténik ez és letiltott.. Viszont az anyja szerintem olyat is mondott neki ami nem igaz.. És meg se akar hallgatni... azért is tiltott le
Viszont tényleg jó volt a kapcsolat, nem szeretném veszni hagyni, de így nehéz... Ha szeret igazán visszajön? Vagy mondjak le róla... Én elfogadom hogy ilyen az anyja, csak akkor ne erőltesse vele a találkozót meg álljon ki értem... mert nem érdekel a családja hanem ő :(
Lehet mert azt se tudja elviselni, hogy a fia szokott hozza atmenni.
Sajnalom nalatok is, hogy ilyen volt :/
Nem olvastam el az összes hozzászólást, de hasonló szituáció volt nálunk is kérdező.
Tavaly odaköltöztem páromhoz, viszont utána meglepő módon az anyja is ott volt éjjel nappal, elvileg azért, mert helyet csinált nekem. Csakhogy velünk akart közös programot is csinálni meg minden. Na akkor mi is majdnem szakítottunk, mert a párom csak azt látta, hogy én hisztizek az anyja miatt, az anyja meg állandóan azt mutatta, mennyire segítőkész velem stb stb.
Viszont végül "csak" az lett, hogy elköltöztem tőle (tőlük?). Ismét meglepő módon azzal együtt, hogy én elköltöztem a párom anyja is.
Na mindegy, a lényeg: Nyáron csinált egy borzasztó dolgot az anyja, hazudott, becsapta a párom stb, és ez kibukott. Úgyhogy azóta a párom is máshogy gondolkodik, főleg azért is, mert az anyja mondta neki, hogy félt tőlem, és félig meddig ezért hazudott. Na itt már a párom is mondta, hogy ez kifogás.
Szóval kérdező. Jelenleg várni tudsz, illetve lehet azt még megtehetnéd, hogy találkozóra hívod őt, és az anyját is, hogy szépen megbeszéljétek. Ha a párod látja, hogy te hajlasz a beszélgetésre, viszont az anyja ezzel szemben hevesen tiltakozik, hátha elgondolkozik. Bár kérdés, hogy tényleg mivel tömte tele a párod fejét.
Őszintén nem értem miért csinálja egy anya ezt. Szerencsére az én szüleim baromi egyszerűen fogják fel a dolgot: Amíg látják, hogy boldog vagyok a párom mellett, aki szeret, addig semmi bajuk sincs.
Örülök, hogy nálatok megoldódott a problèma ! ;)
En probaltam megbeszelni, mondjuk ugy csinaltam, hogy az anyjanak kuldtem egy sms.t, mert nem vette fel... hogy ugy erzem utal stb, szeretnem megbeszelni.. es semmi valasz semmi.. es ennek hatasara tiltott le a baratom... az anyja meg az sms elott...
Nem tudom mivel tomte teli a fejet, de kb hallani se akar rolam.. csak ezert idegesit, hogy a vita elott minden oke volt es akkor ennek hatasara kidob.. mindig azt latta, hogy hisztizem az anyja miatt, holott nem. Nornalisan leakartam ulni megbeszelni.
00:42-es vagyok:
Mondjuk szerintem nem kellett volna az az sms az anyjának. Legalábbis nem úgy, hogy azt írtad benne, hogy úgy érzed utál. Ezzel a barátod azt érezte, hogy megint hisztizel, és generálod a problémát. Meg ne az anyjának írj, hanem a barátodnak, hogy sajnálod, és szeretnéd velük megbeszélni.
"elvileg" az én exem is egyetértt velem abban, hogy a párkapcsolat az nem tszcs, kétszemélyes dolog, nem közösségi. Csak valahogy sohasem sikerült ezt gyakorlattá tenni.
Szurkolok neked, de nem bíztatják semmi jóval.
Nem tudom, eleg volt a pofonoknol.. lehet idovel megkeresem, de az is lehet, hogy nem.
Nagyon faj, mert nagyon szeretem... es tenyleg ugy gondoltam, hogy erdemes ezert harcolni... de nem akarok tobb pofont, gondoltam arra, hogy irok neki egy levelet, amiben leirok minden erzest, ami bennem van, megkonnyebbulok, hogy elmondtam neki es ezzel zarom le. Ha akar valamit megkeres...ha nem akkor igy jartunk 😔
Tényleg nem biztos, hogy megírom ! Most már kezdek abba a fázisban lenni, hogy nem érdemli meg a levelemet. Tartozott nekem pénzzel és tegnap inkább bedobta a postaládába, minthogy a kezembe adja... Küldött sms.t, hogy ott van, és köszöni...én erre se írtam semmit neki, jobbnak láttam.
Jó most jön az, hogy örüljek, hogy visszaadta:D tényleg örülök, mert nem kevés pénzről volt szó..de a szakítás óta eltelt másfél hét.. b*szik rám és nagyon fáj, akkor minek próbáljak bármit is tenni az ügy érdekében, mikor nem is miattam történt ez az egész? Persze küzdjek olyanért, akit szeretek, de elfáradtam. Ha írok is neki, akkor csak arról, amit a szakításnál nem tudtam elmondani. És lezárom. Ha keres, keres, ha nem nem. Feladtam! :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!