Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Az anyja telebeszélte a fejét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az anyja telebeszélte a fejét a barátomnak és szakítottunk. De én nem akarom elveszíteni, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Együtt voltunk 2 évet, az anyja sose kedvelt, mindig tömte a fejét mindennel. Pár napja volt egy vita, ahol engem hozott ki szarul és a barátom azt hallotta csak, amit én mondtam. Ezért pár nap után szakított velem, és mondta, hogy betelt a pohár és hallani se akar rólam. Az egész család letiltott, a barátommal együtt... Egyedül az apja mondta, hogy az a nő nem normális az összes kapcsolatát szétszedi...magának akarja a fiát, nem tetszik ha van valakije... csak a fia nem látja, anno mikor ismerkedtünk akkor mondta, hogy az előző barátnője beképzelte, hogy az anyja milyen, besokalt és szakított vele... de már rájöttem, hogy az a lány nem beképzelte...

Amúgy egy jól működő kapcsolatunk volt, voltak viták, de csak apróságok. Bizalom minden megvolt. Részemről a szerelem is, szerintem az ő részéről is, mert pont ez a vita előtt estünk át ergy komolyabb beszélgetésen, hogy hogy viszonyulunk a másikhoz, és azt mondta nem akar sose elveszíteni, mert sose volt ilyen jó barátnője, mint én vagyok... erre megtörténik ez és letiltott.. Viszont az anyja szerintem olyat is mondott neki ami nem igaz.. És meg se akar hallgatni... azért is tiltott le

Viszont tényleg jó volt a kapcsolat, nem szeretném veszni hagyni, de így nehéz... Ha szeret igazán visszajön? Vagy mondjak le róla... Én elfogadom hogy ilyen az anyja, csak akkor ne erőltesse vele a találkozót meg álljon ki értem... mert nem érdekel a családja hanem ő :(

2019. dec. 4. 08:05
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
A párod nem képes leválni az anyjáról, és ezzel a későbbiekben is csak gondot okozna. Biztos vannak jó tulajdonságai, hisz szereted valamiért, de ez sajnos egy olyan dolog, ami előbb vagy utóbb úgyis tönkretette volna a kapcsolatotokat. Amúgy az ember egy komoly kapcsolat esetén nem csak házastársat, de családot is választ. Egy ilyen mamakedvence esetében pedig hatványozottan így van.
2019. dec. 4. 09:55
 12/32 anonim ***** válasza:
100%

Hogy lehet így becsicskulni egy csávónak? Az idősebb 40-50-es korosztályt még mondjuk értem, ebben nőttek fel, hogy anya és apa is dolgozik, aztán anya még otthon felveszi a második műszakot, de egy 20 éves fiatal csaj miért megy le kutyába?

Miért alázod így meg magad kérdező? Inkább örülnél, hogy megszabadultál egy óriás csecsemőtől.

2019. dec. 4. 10:03
 13/32 anonim ***** válasza:
100%

Engem is uszított anyám az asszony ellen. Aztán szakítottam...az anyámmal.

Sajnos ez egy mérgező szülő, mellé egy befolyásolható férfi. Nem hiszem, hogy tudsz mit tenni, lehet hogy jobb ha nem is akarsz..

2019. dec. 4. 10:14
 14/32 A kérdező kommentje:

Igaza van mindenkinek...

Csak nehéz beismerni.

Nem akart elköltözni, amíg nincs kezdőtőkéje... Ami végülis jogos... ezért ajánlottam fel, hogy jöjjön hozzánk.. Jó ott is ott az én anyám, de nem zavart volna minket, mert anno mikor a tesóm voltak úgy, hogy átköltöztek a barátnőjével, anya támogatta őket, pedig utálja a barátnőjét és sose mondott rá egy rossz szót... (már elköltöztek rég)

Hát így sose lesz barátnője, mert sose fog erre rájönni ezek szerint... és nem hiszem, hogy sok lány ezt eltűrné. Addig amúgy jól működött a dolog, amig a barátomnak nem volt egy balesete és nem kényszerült arra, hogy otthon legyen.. Előtte szinte mindig nálunk volt, azért nem sikerült neki, de akkor lehet jobb is így... csak az én szívem van széttörve végülis.... :D:D nehéz

2019. dec. 4. 10:27
 15/32 anonim ***** válasza:
69%
Ha az anyja tele tudja beszelni a fejét annyit is ér. Ne sajnáld. Találsz jobbat
2019. dec. 4. 10:42
 16/32 A kérdező kommentje:
Én mindenkinek nyomtam a zöldet! Még akkor is ha "nem tetszik" az igazság! :( Köszönöm a sok választ ! Sokat jelent :)
2019. dec. 4. 10:50
 17/32 anonim ***** válasza:
100%

13-as respect

Borzasztóak ezek a szerelmes anyák. Hol a férje? Hol van ezeknek a férje? Ha nincsen, vagy leszrja a férje, miért nem a saját háza táján sepreget? Miért nem válik el, és keres magának egy normális kapcsolatot? Nagyon sok ilyen anya-fia kapcsolatot láttam. Férj sehol, vagy szóba se áll a nővel, vagy csalja. És a nő beáldozza a fiát, de be ám. Lelkiismeretfurdalás nélkül.

2019. dec. 4. 11:58
 18/32 anonim ***** válasza:
Milyen balesete volt a párodnak ami miatt az anyja gondoskodására szorult?
2019. dec. 4. 12:03
 19/32 A kérdező kommentje:

Nincs ferje az apja elvalt tole.. okkal 😅 anno azt mondta "szted miert lettem alkoholista?"😅

Foci miatt leserult es keresztszalagszakada volt, es pont azon a heten mutottek nem birt labra allni

De amugy ott is en tobbet apoltam mint az anyja, mosdattam, pisisuveget csereltem, mert nem birt felkelni

Csak.. az a baj.. hogy tok abba van, hogy nem az anyja folyasolta be.. de az apja tudja, hogy ilyen.. sot az egyik tesojanak felesege van es veluk ugyanezt..csak ott a tesojanak van esze

Noverenek nincs senkije, vele normalis.. csak az is befolyasolhato.. ugye o is letiltott veluk egyutt..

2019. dec. 4. 12:34
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is mondta ezt a párom az elején hogy nem befolyásolja semmiben az anyja, hogy képzelem, mikor mi is majdnem szakítottunk miatta. De én azt gondolom befolyásolta, csak ezt persze büszkeségből nem vallja be senki. Az a baj hogy ha az apjával jóban vagy, még jobban keresztbe akar tenni neked az anyja, mert ők lehet hogy még mindig piszkálják egymást.
2019. dec. 4. 13:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!