Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy tegyem túl magam azon,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tegyem túl magam azon, hogy a gyerekem apja egy fiatal, szexi nővel van együtt?

Figyelt kérdés
Már hónapok óta külön élünk, azóta ő összejött egy 25 éves lánnyal. Én elvagyok a kislányommal és már jó ideje nem érzek iránta semmit, de néha borzasztóan fáj, hogy ilyen csaja van és én nem érzem magam vonzónak. Nem függ össze az ő kapcsolatuk és a mi szakításunk, de mégsem tudok szabadulni a gondolattól. Próbálom visszanyerni az alakom,de 39 éves vagyok, nem tudok már úgy kinézni. Egyszerűen mindennap erre gondolok, a képeiket nézegetem:(
2019. nov. 7. 18:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
9%

29 évesen ne "fiatalozz" már le egy 25 évest!

Vicces.

2019. nov. 7. 19:03
 12/19 anonim ***** válasza:
88%
Utolsó, 39 nem 29 éves a kérdező!
2019. nov. 7. 19:25
 13/19 anonim ***** válasza:
19%
Kiéli magát, nincs ezzel baj, szerintem szakítás, válás után két normális dolog van. 1. A magány, befelé fordulás. 2. Kiélni önmagát az embernek, amit a másikkal nem, vagy a másik mellett nem tett meg, azt gőzerővel tolni, nem pedig bevinni egy másik kapcsolatba, és újra frusztráltnak lenni.
2019. nov. 7. 20:17
 14/19 anonim ***** válasza:
95%

Engedd el ezt, hiszen már nem szereted. Nézd, 39 évesen nem fogsz úgy kinézni, mint egy 25 éves, viszont még nézhetsz ki úgy, mint egy dögös 39 éves. Járj el edzeni, újíts be ruhatárat, frizurát, hogy jobban érezd magad. A "szexi" az belülről jön.

Vagy csak élj a hobbijaidnak és ne erőlködj azon, hogy megfelelj a férfiak elvárásainak. Ők sem akarnak megfelelni neked. Akárhogy döntesz, élvezd az életed. Mert abból csak ez az egy van.

2019. nov. 7. 20:34
 15/19 anonim ***** válasza:
5%

Sehogy.

Valószínűleg nem vagy elég vonzó már számára.

Szóval alakítanod kell magadon, ha nem akkro marad ezaz állapot ami most van.

2019. nov. 7. 20:38
 16/19 anonim ***** válasza:
61%
Hát ezért nem kell facebookon leskelődni mások után. Marhára káros.
2019. nov. 7. 20:54
 17/19 anonim ***** válasza:
77%
Először is ha kicsit elhanyagoltad magad, akkor most figyelj oda jobban a külsődre, ezután keress Te is egy jó palit, használj ki vele minden pillanatot. Tegyél fel közös képeket, hogy lássa a férjed milyen boldog vagy és mit vesztett. És ha az utcán meglátod őket, nézd levegőnek, ső fordítsd el a fejed, hogy lássa mennyire lesz*rod már.
2019. nov. 9. 12:46
 18/19 anonim ***** válasza:
77%
Alapvető probléma, hogy amiatt hibáztatotd magad, hogy nem nézel úgy ki mint egy fiatal nő. Másik hiba, hogy szerinted azért hagyott ott, mert a másik nő jobban néz ki. Súlyosbítása az esetnek, ha tényleg ez volt az ok. Ha tényleg ez volt a szakítás oka, akkor igen jól jártál, hogy egy önző p.cstől megszabadultál és egyben tanulság arra, hogy a kommunikációdat javítani kell illetve a párkapcsolat érdemi részét fejleszteni. Legközelebb jobban kell arra figyelni, amit egy idősebb nő meg tud adni egy férfinek:)
2019. nov. 9. 19:59
 19/19 anonim ***** válasza:

A legjobb túlélési taktika tényleg az lenne, ha keresztül néznél rajtuk, és nem kínoznád magad. Illetve jót tenne egy kis életmódváltás, sport, mozgás, külső - belső megtisztulás, átalakulás. Ezzel olyanba fektetnéd az energiát, amibe érdemes. Ebbe az egészbe ugyanis semmiképp, csak magadat teszed tönkre ezzel a kisebbségi komplexussal.

Tudom, nekem is van kin keresztül néznem. Ma már úgy vagyok vele, csináljanak, amit akarnak. Én élem az életem, és büszke vagyok magamra, amiért haladok az életben. Soha nem hagyom el magam, beleértve a külsőt is. Legalább kifelé legyél kemény!

2020. jan. 20. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!