Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tegyem túl magam azon, hogy a gyerekem apja egy fiatal, szexi nővel van együtt?
29 évesen ne "fiatalozz" már le egy 25 évest!
Vicces.
Engedd el ezt, hiszen már nem szereted. Nézd, 39 évesen nem fogsz úgy kinézni, mint egy 25 éves, viszont még nézhetsz ki úgy, mint egy dögös 39 éves. Járj el edzeni, újíts be ruhatárat, frizurát, hogy jobban érezd magad. A "szexi" az belülről jön.
Vagy csak élj a hobbijaidnak és ne erőlködj azon, hogy megfelelj a férfiak elvárásainak. Ők sem akarnak megfelelni neked. Akárhogy döntesz, élvezd az életed. Mert abból csak ez az egy van.
Sehogy.
Valószínűleg nem vagy elég vonzó már számára.
Szóval alakítanod kell magadon, ha nem akkro marad ezaz állapot ami most van.
A legjobb túlélési taktika tényleg az lenne, ha keresztül néznél rajtuk, és nem kínoznád magad. Illetve jót tenne egy kis életmódváltás, sport, mozgás, külső - belső megtisztulás, átalakulás. Ezzel olyanba fektetnéd az energiát, amibe érdemes. Ebbe az egészbe ugyanis semmiképp, csak magadat teszed tönkre ezzel a kisebbségi komplexussal.
Tudom, nekem is van kin keresztül néznem. Ma már úgy vagyok vele, csináljanak, amit akarnak. Én élem az életem, és büszke vagyok magamra, amiért haladok az életben. Soha nem hagyom el magam, beleértve a külsőt is. Legalább kifelé legyél kemény!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!