Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy feletjesek/engedjek el egy fiatal nőt akit lehet idealizaltam? Számomra mindenbe felelt meg, abban a 5 hónapban amit együtt töltöttünk, azóta se találok hasonló nőt.
Nagy rész csillapodott bennem a szerelem, de mint embert számomra különleges nő, nem tudom elfelejteni. Amiket tett, viselkedett velem, olyan tulajdonsagai voltak amit a mostani eszemmel nem tudok elképzelni, hogy más nő is megadhat nekem.És ez a félelem/feszültség van bennem hónapok óta, mivam ha tényleg így van, csak ő volt a nagy Ő, helyettesíthetetlen Nő.
Egyszerű pl.. Mint mikor megkapod/veszed álmaid legszuperebb autóját mondjuk Porschet és elromlik/ellpojak, utána már nem tudsz más autóba beleülni, mert mindenben ő volt a leg"tökéletesebb".
Köszönöm előre is a válaszotokat, akarmilyen is lesz.
Igen, esélyes, hogy kiesett a kezedből.
Majd hozzászoksz a hiányához, és megtanulod az életedet élni nélküle. Elfelejteni nem fogod.Azt ilyen esetben sosem tudják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!