Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez igy most mi?

Figyelt kérdés

Exem szakitott velem

Kihagytunk egy jó pár hetett nem beszéltünk e közbe és elkezdtünk újra beszélni, elég ellenszenves volt de hát na ki ne lenne az az exével?

És egy ideje eljutotunk oda hogy ismét néha jól elbeszélgetünk(néha azért még mindig elég izé)

És egy ideje újra találkozunk, és láttam hogy vannak még felém elég bőven érzései, de még mindig van ugye barátja.

Én is érzek íránta valamit de annyit nem hogy szétbombázzam az ő kapcsolatukat mert elvileg ő nagyon szereti.

És eddig én akartam 2 szer találkozni amibe bele is ment elég jól elvoltunk, és azota eddig 2 szer találkoztunk miatta mert ő ajánlotta fel, de barátját nem nagyon érdekli(baratnod találkozik az exével engem picit azértérdekelne)

Én bele megyek mert nagyon jó volt vele mindig is beszélgetni, és ez vissza fele is szerintem.

De mi a francot akar ha barátnak ő mondta nem akar, de ha találkozunk azért az mindkettőnket megvisel érzelmileg.

Ismételten mit akarna tőlem vagy bármi?

Olyat ne hogy exel nem találkozunk, nem beszélünk ez maradjon csak az én dolgom.

2019. nov. 7. 07:04
 1/3 A kérdező kommentje:

*ezt olyan jól elírtam*

Kihagytunk egy jó pár hetett nem beszéltünk e közbe be pasizot és elkezdtünk újra beszélni, elég ellenszenves volt de hát na ki ne lenne az az exével?

2019. nov. 7. 07:05
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Exem szakitott velem

Ezt az egy mondatot kellett volna felfogni agyilag. A többi csak bohóckodás.

Véleményt kérsz, majd kikötöd, hogy csak olyat írjunk, ami nen ütközik a tiéddel és bátorítsunk arra, hogy elbaşzd az idődet meg az odegzetedet ezy idiótára? Kislány, szar helyen jársz. Rajtad kívül senki sem akarja, hogy a fejed az exed seggében legyen. :)

2019. nov. 7. 07:43
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Talomban tart. Az új kapcsolata nem lehet valami hiperszuper, pedig hát az elejèn vannak, most kellene igazán odáig lenni. De ugye mint tudjuk a csávókáját az sem èrdekli, hogy veled találkozgat... Szerintem le se szrja a csajt, aztán kell neki valaki, aki foglalkozik vele. Ennyi.

Te mit akarsz? Minek találkozhatsz vele?

2019. nov. 7. 08:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!