Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » 15 ev egyutteles utan beszoptam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szépnap1977 kérdése:

15 ev egyutteles utan beszoptam?

Figyelt kérdés
20 eve vasaroltam egy hazat akkori baratnom occsetol. Mostanaig ujitgattam. A hazat en fizettem ki az occse igazolna is. A volt baratnom nevere kerult anno a ház de mivel nem voltunk rosszban ez igy is maradt megallapodtunk szoban hogy kozos vesz eseten legyen hova menni. Sajnos par nappal ezelott bejelentette hogy en oda ne menjek. A butoraim stb mind ott vannak nem vartam volna tole ezt a rekciot mivel egy honapja is talakoztunk es semmi baja nem volt. Ő a hazra nem koltott sem a butorokra. Mit tudok ilyenkor tenni? Tudom beszoptam hogy megbiztam benne de talan van erre valami megoldas? Vagy bebuktam mindenem?

2019. nov. 5. 19:26
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
69%
Részvétem. Vigyázz az ügyvédekkel ők is kedvelik a balekokat. Kérdezz meg 3-at is. Az első tanácsadás elvileg ingyenes. Sok férfi otthagyta a lakást az asszonynak. Többet ismerek. A tükörben is szoktam látni egyet.
2019. nov. 5. 22:52
 22/24 A kérdező kommentje:
Szerintem az nem baleksag kerdese ha valaki egyutt van valakivel sok evig es azt hiszi ismeri.Egyszeruen csak bizalom.De sajnos az emberek neha kifordulnak magukbol.
2019. nov. 5. 23:41
 23/24 A kérdező kommentje:
De koszonom a hozzaszolasod.
2019. nov. 6. 00:12
 24/24 anonim ***** válasza:
48%
Nagyon sajnallak ez undorító volt tőle valóban! Érdeklődj mit lehet tenni ebben a helyzetben amit lehet ments onnan...
2019. nov. 7. 23:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!