Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknel nem mukodott az egyutteles naluk osszekoltozes utan mikor jottek a gondok, ill. mik voltak azok?
Kb. rögtön.
Okok: az elsőnek nem működött a közös kassza, mert megszokta, hogy a szüleinél nem kellett beszállni a rezsibe, kajába és a fizetését arra költötte, amire akarta... A második meg mikor hozzám költözött, elkezdett mindent máshova pakolni. Sosem találtam meg semmit. Egy idő után nagyon zavart, hogy a saját lakásomban, ahol évek óta mindennek megvan a helye, minden máshol van. Neki lehettek programjai külön, de ha én akartam volna elmenni egyedül, érdekes módon mindig közbejött valami... És mivel nem lehetett vele normálisan beszélni ezekről, mert megsértődött és folytatta tovább, ez elmérgesítette a kapcsolatot. Egy idő után már minden zavart, amit csinált. Nem maradtunk együtt.
Elég hamar kezdődtek a gondok.
Nem dolgozott, otthon ette a fene naphosszat egyedül, nem csinált semmit sem. Emiatt persze nekem többet kellett melózni, hogy elkaristoljunk valahogy, korán reggel elmentem, késő este hazaestem, a fáradtság miatt nem volt már kedvem semmihez, csak egy kis nyugira és egyedüllétre vágytam volna, de mivel ő egész nap egyedül otthon unatkozott, állandóan a nyakamon lógott, amikor otthon voltam, amit én nem igazán bírtam elviselni, pláne hogy annyira nem volt képes, hogy akár csak egy vajas kenyeret elém tegyen vacsorára, mikor hullafáradtan hazaesek.
Tehát folyton ment a rinya, hogy nem foglalkozok vele eleget, nekem ebből egyre inkább elegem lett, aztán amikor már odáig fajultak a dolgok, hogy nagy unalmában elkezdett társkeresőzni, akkor azt mondtam, hogy kabbegyíkokénleléptem. Elköltöztem.
Itt a vége, fuss el véle :D
Mi az hogy valaki nem dolgozik ?
Szornyu
Az, ne tudd meg mennyi ilyen ember van, akinek nem okoz semmiféle lelkiismereti problémát másokon élősködni :D
És a csúcs "poén", hogy most meg nem akar megosztozni a közös házon, aminek a létét kb. 90%-ban nekem köszönheti, ő úgy gondolja, hogy az az övé.. :D
Itt nem a nem dolgozikkal van baj, mert nekem sem volt x ideig munkám, de vezettem a háztartást, foztem, és nem az ex nyakán logtam, mikor o pihent volna.
Nálunk az onzésébol adodtak problémák. Mindig azt csináltuk, amit o akart,ráadásul jo ha kéthavonta egy kettesben toltott hétvégénk volt, mert a barátok mindennél elobbre valok voltak.
Egy év x honapig szenvedtünk egy lakásbam, aztán szakitottunk. Ráadásul mikor az utolso beszelgeteskor szembesitettem a hibáival, akkor is engem bxott le, hogy neki semmi baja.
Nekem azota van párom, aki figyel rám, ha elmegyunk a barátaihoz, sem szr le, neki senkije.
Elég hamar jöttek. Nem volt közös kassza ami részben jó volt (mint utólag kiderült sokkal többet kerestem), meg részben meg arra se jöttem rá igy, hogy ugy jár el dolgozni az exem hogy azert egy fillert se kap (nem vicc!). Alvallalkozo volt, projekteket keresett csak nemigen jott ossze. Ez 2 ev volt. Aztan voltak hebe-hoba munkak de fix allasba sosem akart elmenni igy volt, h honapokig nem volt bevetel. Egy ido utan untam h mindent en fizetek meg akkor is ha a tetot ő biztositotta a fejunk fole..
Aztan evekig ujra nem volt semmi ahogy ma se, de mar ket eve szetmentunk. Most en vagyok a szar szemet mert olyan nagyok voltak az elvarasaim (sicc!!!) hogy kepes voltam egy minimalberes fizetest megkovetelni(!). Na jo kb 100-at nettoba..
43N.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!