Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy huszoneves ferfinek hogy lehet az osszekoltozes temat felhozni?
Csak beszelgetni szeretnek a dologrol egyelore nem tartok en sem az osszekoltozesnel de nem tudom hogy hozzam fel a temat?
A ferfiak megijednek ettol?
Igen, minden férfi egy kaptafa. Fel ne hozd meg szakítani fog.
Ha egy bizonyos témáról nem tudsz nyíltan beszélni, akkor eddig mindent, legalábbis a fontos dolgokat mind magadban tartottad? Volt két lehetőséged, hogy beszélsz róluk vagy némán ülsz a sarokban és te a sarkot választottad?
Nem harapja le a fejed ha felhozod, azt meg úgy kell hogy "te józsi, hányadán is állunk? Velem képzeled te a jövődet?"
Akkor kérdezd meg. A férfiak egyszerűen gondolkoznak. Az utalásokból nem értenek.
"Mikor költözzünk össze?"
Tereld a témát az együttélésre, pl hogyan rendezné be a lakást, mik a tervei a jövőre nézve, akar-e költözni majd kertes házba, ilyesmi. Itt megkérdezheted tőle, hogy mikor szeretne összeköltözni. Szerintem ez a legtisztább, nem kell túlragozni az egészet.
Nekem anno exem felhozta témaként, mikor 1,5 éve voltunk együtt, rá 1 hónapra már nálam lakott. Nincs ebben semmi ijesztő, nyíltnak kell lenni, ennyi.
30F
a száddal. Tudod beszélgetésre is lehet használni...
ha meg felkapja a vizet, akkor legalább egy jel, hogy ne költözz vele össze.. illetve a jövődet ne vele tervezgesd.
"Drágám, gondolkoztam, és szeretnék veled összeköltözni 1 éven belül. Te mit gondolsz erről?"
Miért olyan nehéz ez?!
Ezeket a kérdéseket szellemi fogyatékosok írják ki?
Szerinted ha megijednének tőle hogy lehet az, hogy a társadalom nagyrésze házas vagy együtt él bizonyos kor felett???
Úgy hozd fel neki,mint bármilyen más embernek. Mit gondol róla, mikor lenne ideje. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!