Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » 15 ev egyutteles utan beszoptam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szépnap1977 kérdése:

15 ev egyutteles utan beszoptam?

Figyelt kérdés
20 eve vasaroltam egy hazat akkori baratnom occsetol. Mostanaig ujitgattam. A hazat en fizettem ki az occse igazolna is. A volt baratnom nevere kerult anno a ház de mivel nem voltunk rosszban ez igy is maradt megallapodtunk szoban hogy kozos vesz eseten legyen hova menni. Sajnos par nappal ezelott bejelentette hogy en oda ne menjek. A butoraim stb mind ott vannak nem vartam volna tole ezt a rekciot mivel egy honapja is talakoztunk es semmi baja nem volt. Ő a hazra nem koltott sem a butorokra. Mit tudok ilyenkor tenni? Tudom beszoptam hogy megbiztam benne de talan van erre valami megoldas? Vagy bebuktam mindenem?

2019. nov. 5. 19:26
1 2 3
 11/24 Bence_ ***** válasza:
48%

Ha tesó tanúskodik akkor tudod bizonyítani, hogy te vetted.

A szóbeli megállapodás is jó, csak macerás a bizonyítás.

Azt értem, hogy fura a helyzet.

Új pasija van?

2019. nov. 5. 20:51
 12/24 A kérdező kommentje:
A testvere mondta hogy ő barmikor oda all hogy en vettem meg tőle.Nem tudom hogy uj pasija van e annyit azert nem beszelunk.Szerintem most esett le neki higy mi mar soha nem leszunk egy par es ez egyfajta bosszu lehet.A hazat a barataimmal.ujitottuk fel epitoanyagokrol mindenrol szamlaim vannak.
2019. nov. 5. 21:11
 13/24 anonim ***** válasza:
85%

"Ha tesó tanúskodik akkor tudod bizonyítani, hogy te vetted."

Persze az ingatlan nyilvántartás bemondásra megy. Nem szerződés, közjegyző, tanúk. Utána pedig nem veszik a földhivalnál a szerődés alapján nyilvántartásba. Hol éltek ti? Nincs semmitek? Soha nem vásároltatok, adtatok el semmit? Ez a nincstelenek chetfala?

2019. nov. 5. 21:19
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
A kerdező vagy egy unatkozó esti troll vagy kidobta a nője a lakásából és innen szeretne egy ordas nagy hazugsággal ötleteket kapni arra vonatkozóan, hogy rabolhatná ki a nőt. Ha lenne bármi jogos követelnivalója és mellé 3 forint a zsebében ügyvédtől kérne tanácsot.
2019. nov. 5. 21:29
 15/24 A kérdező kommentje:
Kedves utolso...Mivel pillanatnyilag 1200km re vagyok otthonrol es a vernyomasom az egekben ezert irtam.ide hogy egyaltalan milyen lehetosegeket vehetek szamba.Termeszetesen elso dolgom lesz ugyvedhez fordulni.De gindoltam hatha jart mar valaki hasonlo cipoben.De azert koszonom az epito jellegu hozzaszolasodat.Nem kivanom neked ezt ami most bennem lezajlik.Szep estet.
2019. nov. 5. 21:37
 16/24 anonim ***** válasza:
30%
Nehogy agyvérzést kapj. Németországban nebivolol a csodszer.
2019. nov. 5. 21:49
 17/24 A kérdező kommentje:
Nem fogok csak nagyot csalodtam valakiben akibol ezt nem neztem ki.Sajnos ketkezu nehez munkaval sok eves munkam es sporolas van a tortenetben.Dehat ez van ezt dobta a gép.Majd lesz valahogy.Koszonom mindenkinek a hozzaszolast.
2019. nov. 5. 21:55
 18/24 anonim ***** válasza:
0%

Őszintén? Nehogy hagyni merd, hogy övé legyen az a ház. Menj haza, várd meg amíg nincs itthon és gyújtsd fel had égjen el mindened.

Legalábbis a városban ahol lakom ezt csinálta egy pasas aki rákos volt és pár hónapja volt hátra, erre a felesége elhagyta egy másik pasiért. Szóval inkább felgyújtotta a házát mert nem akarta, hogy a nőé legyen.

2019. nov. 5. 22:08
 19/24 A kérdező kommentje:
En neki adtam volna a hazat mert nincs semmilye csak a bugyija amit hord.De ez a stilus ahogyan irt sajnos efelett nemtudok szemet hunyni.Illetve a sok szemelyes dilgaim is amik a hazban vannak.Nem tudom meg mi lesz.Ugy meg nem volt higy sehogy ne legyen.Bortonbe azert nem szeretnek menni.
2019. nov. 5. 22:24
 20/24 Bence_ ***** válasza:
70%

Ügyvéd, per és a bíróságon tanúskodhat a tesó.

Ott a számlákat is megtudod mutatni.

2019. nov. 5. 22:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!