Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szépnap1977 kérdése:
15 ev egyutteles utan beszoptam?
Figyelt kérdés
20 eve vasaroltam egy hazat akkori baratnom occsetol. Mostanaig ujitgattam. A hazat en fizettem ki az occse igazolna is. A volt baratnom nevere kerult anno a ház de mivel nem voltunk rosszban ez igy is maradt megallapodtunk szoban hogy kozos vesz eseten legyen hova menni. Sajnos par nappal ezelott bejelentette hogy en oda ne menjek. A butoraim stb mind ott vannak nem vartam volna tole ezt a rekciot mivel egy honapja is talakoztunk es semmi baja nem volt. Ő a hazra nem koltott sem a butorokra. Mit tudok ilyenkor tenni? Tudom beszoptam hogy megbiztam benne de talan van erre valami megoldas? Vagy bebuktam mindenem?2019. nov. 5. 19:26
1/24 anonim válasza:
Hát ha van róla valami bizonyíték, hogy azokat a bútorokat te vetted, akkor talán nem veszett ügy.
Amúgy meg hogy lehettél ilyen naív, hogy egy szóbeli megállapodás elég volt a feltétlen bizalomhoz, ha nem vagyok indiszkrét?
3/24 anonim válasza:
Az óvatlanok így szokták beszopni az életet. Ha vissza is tudsz valamit szerezni az nem lesz egyszerű eset.
4/24 A kérdező kommentje:
egy videki hazrol van szo ahol ő nem lakott es nem haragban valtunk el beszelo viszonyban voltunk.Ő Bp en lakik en kulfoldon dolgozom es mikor haza mentem probaltam lakhatova tenni a hazat.Nagyon sokat dolgoztam rajta sok evig szinte nyaraim es a penzem erre ment ra.Igen naiv boltam mert sajnaltam ot meghaltak a szulei stb nem lenne hova mennie.Sokaig voltunk egyutt es egyaltalan nem veszekedtunk.Most meg oar napja kapok.egy sms hogy az a haz az ove es mindenem be van zarva.Nem.is ertem az egeszet.Es ha be merek.menni feljelent.Nemtudom mitevo legyel legyek hogy bajt csinalok.A buzorokat mindent kulfoldon vettem hasznaltan maganszemelytol egyeb dolgokrol megvannak a szamlaim.
2019. nov. 5. 19:37
5/24 anonim válasza:
Én ilyenkir sosem bánkódok az élet kárpótol ilyen esetben csak lehet más területen
6/24 A kérdező kommentje:
Tanuk ilyenkor nem.ernek.semmit?
2019. nov. 5. 19:43
7/24 anonim válasza:
A tanú nem ér semmit, beszoptad, pont ahogy írtad.
Tanulsz belőle.
8/24 anonim válasza:
Ezert ne bizz meg soha noben, soha hazasag, kozos tulajdon, plane nem a masik nevere iratas...
10/24 A kérdező kommentje:
igazabol nem.is a hazvagy a butorok.erdekelnek mert halisten megengedhetem magamnak hogy vegyek mindenbol masikat.Csak ez a stilus...nemtudom hova rakni.
2019. nov. 5. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!