Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, ezt most miért csinálta meg velem?
Figyelt kérdés
Hosszú ideje ismerjük egymást, többször ismerkedtünk már. Most is hónapok óta próbálkozunk, 2 alkalommal jutottam oda, hogy azt mondtam neki, hagyjuk. Mindkét "szakítás" után hetekre rá(1,5 hónap kb.) ő keresett meg. Most is ez történt, de míg az első szakítás után én is támogattam az újrakezdést, a mostani megkeresésénél nem voltam lelkes, még válaszolni is nagyon nehezen tudtam. Zavartak a történtek, és le is írtam neki, hogy szeretném ezt most átgondolni, nem vagyok biztos abban, hogy jó ötlet újra belekezdeni. Találkozni hívott egyik napra, es mondta, hogy utána csak 2 hét múlva lesz újra a városban. Mondtam, hogy azt a napot nem tudom megoldani, beszéljünk erről, ha visszajön. Ebbe belement, majd rá pár napra kaptam egy üzenetet, amiben megkérdezte, hogy ha visszajön, írjon-e. Igent mondtam! Arra már semmit se írt, utána se jelentkezett többet. Időközben letelt a két hét, már itt van valószínűleg napok óta, de mégsem keres. 28/l.2019. szept. 8. 08:31
11/14 anonim válasza:
A kérdező kb a 16-17 évesek szintjén mozog.
12/14 A kérdező kommentje:
Nagyon rosszul érzem magam a történtek miatt. Kérlek segítsetek!
2019. szept. 10. 13:56
13/14 anonim válasza:
De most mitől èrzed olyan szarul magad? Felületett, na bumm. Messze nem vilagvège. Annyira közel azèrt nem álltatok egymáshoz, eleve hetek óta nem nagyon beszèltetek. Felállsz, ès tovább mèsz. Tiltod, törlöd, többet nem beszèlsz ès foglalkozol vele.
14/14 A kérdező kommentje:
Mikor most megint megkeresett, éreztem, hogy nem szabadna igent mondani. Ezért is tartottam magam, nem ugrottam se az első, se a masodik szóra. De aztán kicsit elgyengültem, ő meg pont akkor kérdezte meg, hogy írjon-e ha itt lesz
És erre mar igent mondtam...na ezért az igenért érzem szarul magam! Mert így fel tudott ültetni.
2019. szept. 10. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!