Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálta ezt a haverom?
Figyelt kérdés
Nem rég szakított egy csajjal akibe nem volt szerelmes. A csaj a közös profilképüket le is cserélte egy ùjra erre a haverom belájkolja. Azt sem értem mit keres még az ismerôseinél. Mondtuk neki hogy törölje baràtok ùgy sem lesznek ìgy meg majd azt hiszi a csaj hogy szabad az ùt vissza. Nem értem ez neki ìgy miért jò. Ha meg majd ùj baràtja lesz azt is végig nézi?2016. aug. 3. 15:12
1/1 anonim válasza:
Nem értem... Nekem mindkét exem az ismerősöm facebookon. Mivel már nem érzek irántuk semmit, ugyanolyan azt látni, hogy új csajuk lett, mintha bármelyik másik ismerősöm rakná ki. Sőőőt, volt olyan, hogy lájkoltam is egy-egy képüket, meg ők is az enyémet..
Néhányan miért veszik ilyen komolyan azt a hülye oldalt? :D Az, hogy lájkol egy képet, nem szerelmi vallomás... Jesszus, az csak egy idióta oldal, nem kell ilyenekkel foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!