Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért csinálta ezt a heteró...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálta ezt a heteró haverom?

Figyelt kérdés
Nemrég sok idő után találkoztam egy haverommal, Együtt nyaraltunk ugyanis. A lényeg az, hogy szexualitás témájában nem szokott nyiltan beszélni elöttem, de már első este magához nyúlt pedig ott feküdtem mellette. A második este már ( jelzem piásan) már orálisan kényeztettem mindezt az ő beleegyezésével és akaratával. Ő heteró én meleg vagyok, ezt akkor már régóta tudta. Elötte elmondta, hogy egy éve nem volt már nővel és már nagyon kellett neki egy ilyen akció. Kérdésem pedig annyi lenne, hogy heteró létedre bevállalnál egy ilyet a meleg haveroddal vagy ehhez kell egyfajta tényleges vonzalom az azonos nem iránt? Azt mondta, hogy mig én csinálom neki arra gondol, hogy egy csaj elégiti ki....
2016. júl. 22. 16:54
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én heteroként nem csinálnék ilyet. Nem azért, mert gáz lenne vagy valami, nagyon taszít egy férfi olyan közeledése. Szerintem biszexuális lehet.
2016. júl. 22. 16:59
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Marhaság amit beszél, benne van az, hogy tudja egy fiú elégíti ki, egy magát heteronak tituláló srác sosem kérne ilyet a haverjától, inkább biszexuális mint hetero még ha ezt tagadja is.
2016. júl. 22. 16:59
 3/9 anonim ***** válasza:
84%

Tényleg hülyeséget mond.

A homoszexualitástól való idegenkedésünk agyban dől el. Ez nem optikai dolog és nem lehet manipulálni sem.

Pl. ha transzszexuális nő valaki,a zt sem fogjuk elfogadni nőnek, mert ő egy így-úgy összevagdosott férfi és mi Nőt akarunk.

Ha valami kétes, az ugyanígy az agyban okoz feszültséget, pl. vagy egy gloryhole és nem tudod, hogy ki kapná be a farkad odaát. Erősen kétlem, hogy a tiszta hetero férfiak ezt szívesen bevállalnák...

2016. júl. 22. 17:08
 4/9 A kérdező kommentje:
Ugye a lényeg az volt, hogy ugy csinált egész héten mintha semmi nem történt volna...tehát vagy látens meleg v biszex vagy nagyon megbánta a dolgot....
2016. júl. 22. 17:18
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

...vagy mind egyszerre.

Én hetero vagyok olyan szinten, hogy ha soha nem jutnék nőhöz többet vagy kasztrálnának, akkor sem próbálnám ki férfival.

Azért lássuk be, hogy a haverod nem ennyire elkötelezett, szóval nem hiszem, hogy a történelem top 10 nagy tévedései közé kerülne, ha történetesen biszexnek neveznéd.

2016. júl. 22. 17:20
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nos, drága barátom azért, mert a haverod nem heteró. :D
2016. júl. 22. 17:28
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
A haverod nem heteroszexuális.
2016. júl. 22. 23:40
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon kevés full heteró van, a többség többé kevésbé bi. A haverod is az. Azért ne nyomulj rá, és ne ábrándozz hogy majd együtt élitek le az életeteket. Valszeg egyszeri alkalom volt.
2016. júl. 23. 01:07
 9/9 A kérdező kommentje:
Erről nem ábrándozom. Ráadásul nem is egy országban élünk.
2016. júl. 23. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!