Facebookon egyik haverom a chat beszélgetésinket átszerkesztette ugy gyakorlatilag azonnal hogy más legyen szöveg mintha én irtam volna! És tudni akarom hogy mivel csinálta ez esetleg egy program?
Figyelt kérdés
Facebook, probléma ,2015. jún. 25. 21:32
1/4 anonim válasza:
Chrome-ban megoldható, hogy úgy TŰNJÖN. Ha kijelölsz egy szöveget, jobb kattintás, elem megtekintése. A felugró részen a kijelölt elemen a módosítandó szövegre rákattintasz, beírod a tetszőleges szöveget és enter.
2/4 A kérdező kommentje:
sikerült rámennem odaáig meg is vagyok hogy kitöröltem de onnan nem akarja szót beirni amit énis beirtam
2015. jún. 25. 21:45
3/4 A kérdező kommentje:
már sikerült nagyon szépen köszönöm
2015. jún. 25. 21:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!