Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, nálatok előny ha egy férfi, már az elején megmondja hogy őneki a reggelit mindennap az ágyba kell vinni? Az anyukája is így csinálta, mindig.
Előny?? Hát nem tudom őszintén szólva nekem ez nem lenne szimpi. Mi az hogy azért mert az anyja is így szokta?? És az hogy kell? Hát..és időnként a férfi is magától ágyba viszi a nőnek a kaját?
Nem is az a fura hogy ezt szeretnéd hanem ahogy eloadod. Szerintem a nő magától is megtenne ezt érted de ha így adod elő lehet kenyszernek érezné
Miért akarna valaki a pót anyukája lenni egy felnőtt férfinak?
Nálam is kizáró ok lenne.
Az én anyukám is mindig így csinálta, szóval ha a pasi velem akarna lenni, akkor neki kell csinálni.
N23
Engem apám lát el lakhatással, ennivalóval és gyakran vesz nekem dolgokat (pl új felsőt), fizeti a magánóráimat.
Megteszem én anyád helyett a reggelit, ha te megteszed ezeket édesapám helyett.
19/L
Hajnali 5 kor kelek de van h elobb
Egy kvt kapna oszt csa
Mar ha hajlando kimaszni az agybol akkor 😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!