Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit gondoltok, ezt most miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, ezt most miért csinálta meg velem?

Figyelt kérdés
Hosszú ideje ismerjük egymást, többször ismerkedtünk már. Most is hónapok óta próbálkozunk, 2 alkalommal jutottam oda, hogy azt mondtam neki, hagyjuk. Mindkét "szakítás" után hetekre rá(1,5 hónap kb.) ő keresett meg. Most is ez történt, de míg az első szakítás után én is támogattam az újrakezdést, a mostani megkeresésénél nem voltam lelkes, még válaszolni is nagyon nehezen tudtam. Zavartak a történtek, és le is írtam neki, hogy szeretném ezt most átgondolni, nem vagyok biztos abban, hogy jó ötlet újra belekezdeni. Találkozni hívott egyik napra, es mondta, hogy utána csak 2 hét múlva lesz újra a városban. Mondtam, hogy azt a napot nem tudom megoldani, beszéljünk erről, ha visszajön. Ebbe belement, majd rá pár napra kaptam egy üzenetet, amiben megkérdezte, hogy ha visszajön, írjon-e. Igent mondtam! Arra már semmit se írt, utána se jelentkezett többet. Időközben letelt a két hét, már itt van valószínűleg napok óta, de mégsem keres. 28/l.
2019. szept. 8. 08:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Ö màr rég szakitott nem jàr veled. Csak neha elövenne mig nincs jobb.

Kapcsolatban problemak eseten nem azt vàrja a masik a tavolbol hogy x nap es majd megnyugszik a problemazo hanem meg akarja oldani.

Aki csak arra vàr sajat magadtol mikor bekülsz meg az valojaban nincs is veled kapcsolatban.

2019. szept. 8. 08:48
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd a fenébe.Nem gondolja komolyan,csak előszed mikor épp szüksége van valakire,aztán félrerak mint egy tárgyat.Ne legyél a csicskása.
2019. szept. 8. 08:58
 3/14 A kérdező kommentje:
Nagyon hülyén erzem most magamat. Ha tudtam volna, hogy ez lesz, biztosan nem mondok végül igent. Barátaim segítségét is kértem akkor, ők is azt mondták, hogy hát nagyon erőlködik, egy találkozót így megérdemel. De azt egyikünk sem gondolta, hogy mikor megkapja az igenjét, utána nem fog keresni...
2019. szept. 8. 09:09
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez egyebkent psziches is. Mikor neked kell varni valakire, az bizonytalansagot ad. Frusztral, rossz a kozerzeted, kiszolgaltatva erzed magad. Mikor nem neked kell varni, hanem a masiknak, akkor azt sokkal jobban viseled.

Most mondok egy peldat:

Adott egy ember akivel nem nagyon szoktal vagy eppen annyira nem is szeretsz beszelgetni. Ir neked, te kisse figyelmen kivul hagyod, nem kapkodsz a valasszal, majd kinodban hogy ne legyen meg kellemetlenebb kesobb, valaszolsz neki. Csak egyetlen egyszer legyen, hogy neked kell irnod neki valamiert, es ha nem valaszol rogton, o hagy figyelmen kivul, akkor mar egybol serti a hiusagod, pedig amugy az illeto annyira nem is erdekel teged, de ilyenkor megis.

Nem pontos a pelda, de erzekeltetni talan tudtam valami hasonlot.

2019. szept. 8. 09:19
 5/14 A kérdező kommentje:

#3-as válaszoló, értelek.

Amíg tepert, addig fel sem merült bennem, hogy majd nem fog élni a lehetőséggel, amit kiharcolt magának. És pont ezért üt nekem most ilyen nagyot, hogy nem keres. Mert váratlanul ért, éa nem értem az okát.

2019. szept. 8. 09:25
 6/14 A kérdező kommentje:

És ti mit gondoltok, most ezt a helyzetet hogy lehetne jól kezelni?

Úgy értem, hogy írjak neki valamit vagy ne.

2019. szept. 8. 09:28
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hagyd. Ha első szakításotok lenne még azt mondanám írj neki, de ennek a huza-vonának már nincs értelme.
2019. szept. 8. 10:11
 8/14 A kérdező kommentje:

Barátaim is azt mondják, hogy legyen bennem tartás, és ne fussak utána.

Csak az a baj, hogy így meg úgy érzem, hogy felültetett!

2019. szept. 8. 10:21
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Te 28 vagy, gondolom a férfi is megvan minimum ennyi de mintha két tini lennétek komolyan. Mégis mi a bánatot erőlködtök ezzel a halott üggyel? Ha két ember egymással akar lenni akkor nem szakítanak folyton és keresik egymás társaságát. Ti csak pótlékok vagytok egymásnak.

Keressetek oylat mindketten akivel nem szakítotok az első problémánál.

2019. szept. 8. 11:16
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyet èrtek az előttem szólóval. Ez azèrt már nem 28 èves színvonal. Hónapok óta próbalkoztok, meg már 2-szer szakítottatok? Minek erőltetni ami nem megy? Úgy viselkedtek mint a 14 èvesek, akik kerülhetik egymást, nem tudják mit akarnak, nem tudják mèg mi fán terem a párkapcsolat. De nektek már nem itt kène tartani!

Ne írj neki semmit,töröld, töltsd, ès nyisd új fejezetet az èleredben. Ez a pasi szóra sem èrdemes!

2019. szept. 8. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!