Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csinálnátok a cuccaival?
Kérdező szerintem te kicsit szégyen egy ember lehetsz sajnálom a barátnőd hogy el kell viselni téged. Nézz magadba és lehet jogosan van kiakadva rád.
Másik meg hogy lehetne annyi eszed hogy nem felkapod a vizet és vergődni kezdesz.
Pakold szépen össze a cuccait és várd meg amíg haza jön jelentkezni fog érte az tuti. Ha meg van össze szedsz magadba egy kis gerincet is akkor meg is tudnátok beszélni a szakítást.
Igen beperelhet érte.
Elhiszem hogy sértett vagy, DE!
Végy egy mély levegőt, pakold be a szarjait egy kocsiba és rakd le a szüleinél a porta előtt, elköszönsz, azt csá. Bármit hiányol... Így járt, nem kell neki válaszolni.
Mondjuk biztos nem tárolgatnám a cumót.
Utolsónak van igaza, haverral bepakoljátok egy kocsiba, a porta előtt kipakoljátok, csöngettek, amíg valaki ki nem jön, azt elkülditek a cuccokkal együtt az anyjába, hazamentek, és berúgtok.
#15-16 Ti se vagytok úgymond kitartóak és felnőttek. Szerintem még bőven megmenthető a kapcsolat.
#14 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!