Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csinálnátok a cuccaival?
Figyelt kérdés
Barátnőm kiment Erasmussal szakmai gyakorlatra 4 hónapra, a felénél szakított velem, mert szerinte beteges vagyok az állandó hívásaimmal, elege van belőlem, majd letiltott. Még 2 hónap mire visszajön Magyarországra és mivel együtt éltünk ezért nálam van mindene. A lakás az enyém, ha kivágok mindent a kukába/elégetem, akkor lehet később bajom belőle? Beperelhet?2019. aug. 30. 18:43
2/30 anonim válasza:
Olyan nehéz visszavinni a cuccait?
3/30 anonim válasza:
Be. Vidd el a cuccait a k. annyához.
5/30 anonim válasza:
Igen. Szedd össze a cuccait egy dobozba és vidd el a szüleihez, vagy tedd le a tárolóba/pincébe. Ne légy kicsinyes.
6/30 A kérdező kommentje:
De milyen jogon? Hogy bizonyítja be, hogy nálam volt ez, meg az is és már nincs meg?
2019. aug. 30. 18:51
7/30 anonim válasza:
Ettől szánalmas bosszútól jobb lesz neked?
Én összepakolnám és megvárnám míg eljön érte, vagy ha olyan a helyzet elvinném a szüleihez.
8/30 anonim válasza:
Ne legyél nevetséges. Csak saját magad járatod le ezzel.
9/30 anonim válasza:
Bírd ki még azt a 2 hónapot, míg visszajön, aztán ha utána sem jelentkezik érte, már megszabadulhatsz tőle.
10/30 anonim válasza:
Azt hiszed, hogy a rendőrség nem derítene fel pillanatok alatt egy ilyen piti ügyet?
Bár, rád is férne egy vaskos pénzbüntetés. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!