Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit csinálnátok a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés
Tegnap elmondtam a barátnőmnek hogy megcsaltam, lefeküdtem más lánnyal,A barátnőm viszont mondta hogy megbocsajtana nekem, De en nem eltem a lehetőséggel mert tudtam hogy utana mar nem lenne olyan mint régen, ezert mondtam neki hogy ne folytassuk tovabb. Tanultam a hibámból, hogy soha de soha nem fogok ilyet csinalni. Szerintetek visszamenjek hozzá? Csak hogy akivel lefekudtem lany meg szerelmes lett belém, es mindenfelet mondtam neki hogy jo lesz egyutt meg hogy milyen jo hogy van nekem, amit nagyon nem kellett volna. Hogy mondanatok el annak a lanynak akivel lefekudtem hogy visszaakarok menni a baratnomhoz mert rettenetesen megbantam amit tettem. Tudom hogy h..lye, gyok..r vagyok. De kerlek, ti mit csinalnatok? A szivem azt mondja hogy menjek vissza hozzá es probáljuk meg hogy mukodni fog e a kapcsolat, de felek hogy rossz dontes lenne, illetve mit irjak annak a lanynak akivel megcsaltam?
2019. máj. 1. 11:23
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szegény exed...remélem mikor tepersz majd nála,majd ő mondd nemet és két szék közé esel amikor a másik is.Megérdemelnéd
2019. máj. 1. 11:24
 2/6 anonim ***** válasza:

A legjobb döntés ebben a helyzetben, hogy egyiket sem választod. Levonod a tanulságot és máskor nem leszel ilyen gyökér.

Azért ne menj vissza az exedhez, mert nem szereted, ezek az érzések természetesek megcsalás után, hogy annyira akarod őt, de igazából nem őszinte érzelem, akkor nem csaltad volna meg. A másik lányt pedig azért hagyd békén, mert nem fair vele szemben sem és őt sem szereted. Mindketten mást érdemelnek.

2019. máj. 1. 11:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Barátnőd egy lúzer, te pedig egy gerinctelek alak. Nagyszerű a modern világ.
2019. máj. 1. 11:28
 4/6 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy csak évekkel később derül ki, hogy jó vagy rossz döntést hoztál, de lehet, hogy akkor se.

Úgyhogy nincs jó vagy rossz válasz. Viszont legyél férfi, és határozd el magad, hogy mit akarsz, és lépj.

Olyan variáció nincs, hogy egyik lányt se bántod meg, és nem lesz ennek következménye később. A legrosszabb, amit tehetsz, hogy szédíted mindkettőt, mert egyiket sincs bátorságod végleg elküldeni.

Ha ide írtad ki, akkor tessék felnőttként viselkedni!

2019. máj. 1. 11:44
 5/6 anonim ***** válasza:

A lány ak, akivel lefekudtél, mondd meg, hogy nem akarsz tőle semmit.

A baratnoddel meg ha megprobalod, ne várj tőle sokat. Lehet hogy sikerül, lehet hogy már tényleg nem lesz jó, deez csak egyféleképpen fog kiderulni.

2019. máj. 1. 11:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Mindkettőt hagyd békén! Az exed nem szereted, nem tiszteled, mert megcsaltad. Az új lány sem váltott ki belőled semmit. Egy harmadik lesz a nyerő.
2019. máj. 1. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!