Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Könnyű átmenni nőgyülölőbe ha nincs siker az életedben a nőknél?
Én őket hibáztatom a sikertelenségemétt pedig lehet, hogy nem ők a hibásak hanem egyszerűen külső tényezők amelyeken nem lehet váltotztatni.
Persze azt hajtogatom mindig hogy lehetnének elnézőbbek, kevésbé felszínesek, kevésbé férfiideáljaikat hajhászók stb, de nem biztos hogy kellene ítélkeznem vagyis nem tudom mennyire jogos ha azt teszem.
17: Látom megrekedtél az arcnál :)
Többire direkt nem reagáltál :)
Én sem vagyok egy klasszikus jóképű fazon (talán átlagosnak mondanám magamat), azon nem tudsz segíteni, de a többin igen. :)
23
Lol. Nekem pedig épp hosszú fejem van és keskeny. Próbáltam már kétmilist és felül hosszabbra is hagytam. Szakállat is hagytam különféle hosszúságúakat. Mégsem keltem fel az érdeklődését a valamivel átlag felettieknek sem. Értsd úgy 6-7. Annál lejjebb nem vagyok hajlandó adni mivel nincs értelme a dolognak ha legalább egy kicsit nem tartos csinosnak a lányt.
26
Hát ez az, hogy reménykedem, hogy nem mindenkinél kizáró ok az előnytelen arc. De kevés esély van erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!