Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg vonzóbbnak látod a pasit ha szép autóval érkezik a randira?
Már bocs, de több ízben rácáfoltam erre gyalog vagy nem szép autóval. :D
32/f
Attól függ, hogy érted.
Ha a "szép autó" azt jelenti, hogy x márka, meg y ár, akkor hidegen hagy.
Ha a "szép autó" azt jelenti, hogy szépen rendben tartja, odafigyel rá, nem bontószökevény, nem retkes, nem veszélyes, nem büdös, stb, akkor igazából jó pont, számomra szimpatikus, ha valaki vigyáz a dolgaira és felelősen bánik velük.
"Már bocs, de több ízben rácáfoltam erre gyalog vagy nem szép autóval. :D"
Non sequitur.
"Már bocs, de több ízben rácáfoltam erre gyalog"
Szerintem te a kérdést se érted.
"Ez állítólag tudományosan mért tény. "
Én meg állítólag ufó vagyok.
AMúgy nyilván, egy szép autó nem hátrány, és csupa kosz, mocsok autó pedig igénytelenséget sugároz, tehát nyilván hátrány.
A szép autó nàlam azt jelenti hogy igényes,tiszta,rendezett,nem rohad, nem dohànyoztak benne.
Az autó tükrözi a férfi igényességét is szerintem.
Nem lett definiálva a "szép", ahogy a válaszokból is látszik. Mentem gyalog randira, tragaccsal randira, 3 hete lemosott/takarított autóval randira, de sikeres volt a randi. Az ismeretség után kiderült, hogy voltak udvarlók pedánsan karban tartott, drágább vagy autó formájúbb autóval. Ebből született az a következtetés a tök fejemben, hogy ha a randipartneremnek a randipartnere volt a fontos, nem az autója. Ha az autó lett volna fontos, akkor az autószalonba ment volna, nem randira. Elnézést.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!