Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Könnyű átmenni nőgyülölőbe ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Könnyű átmenni nőgyülölőbe ha nincs siker az életedben a nőknél?

Figyelt kérdés

Én őket hibáztatom a sikertelenségemétt pedig lehet, hogy nem ők a hibásak hanem egyszerűen külső tényezők amelyeken nem lehet váltotztatni.

Persze azt hajtogatom mindig hogy lehetnének elnézőbbek, kevésbé felszínesek, kevésbé férfiideáljaikat hajhászók stb, de nem biztos hogy kellene ítélkeznem vagyis nem tudom mennyire jogos ha azt teszem.

2019. júl. 22. 15:00
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

10

A túl rendes a kutyának nem kell ez nem újdonság, tudja ezt mindenki. Csak nagyon nehéz változtatni rajta, hiszen akarattal rossz irányba fejlődni morálisan nem tiszta dolog, meg ellenkezik a bensőd.

2019. júl. 22. 15:59
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Na, persze. XD

Valamiért a "rendes fiúk" mind nőgyűlölők, és azt hiszik, hogy a jó tulajdonságaik a kizáró okok.

Hát nem. Semmit nem írtál magadról. Kicsit bővebben magadról? Jó és rossz jellemvonások? Érdeklődési kör? Eddig hogy próbálkoztál?

2019. júl. 22. 16:11
 13/27 A kérdező kommentje:

12

Nem csak a jó tulajdonságaim a kizáró ok hanem az arc is természetesen.

Szeretek olvasni neten, videójátékozni de terembe is lejárok. Étterembe járás, gasztronómia, utazás. Ezek érdekelnek. Még a sorozatok, történelem is ide sorolhatók.

Többnyire neten próbálkoztam mivel buliba semmiféle jeleket nem küldtek ezért értelmetlen lenne odamenni bárkihez is.

2019. júl. 22. 16:37
 14/27 anonim ***** válasza:
Neeem. Brutálisan csököttnek is kell hozzá lenni.
2019. júl. 22. 18:25
 15/27 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Leszögezem az elején, hogy sosem gyűlöltem a nőket azért, mert esetleg sikertelen voltam náluk. :) Sőt! Inkább magamban kerestem mindég, hogy mit ronthattam el, még akkor is, amikor már a baráti körből hangjukat felemelve adták tudtomra, hogy felejtsem már el azt a nőt! :D (megcsaltak, pipa)

Rengeteg olyan tényező van amit lehet nem vettél figyelembe és másokra/ más okokra hárítod a dolgot.

Én TÉNYLEG megkaptam mindig azt, hogy mennyire kedves és jófijju vagyok. :D Ezt bizonyítja a töménytelen barát-zóna és női barátoknak az elszólásai(k), amik ezt bizonyítják: "Ohh ha a pasim fele ennyire érzékeny lenne" "férjem miért nem ért meg engem, te annyira jól látod a dolgokat, veled olyan jó lelkizni" "Nagyon aranyos vagy és hatalmas szíved van, biztos fogsz találni egy lányt aki viszonozni fogja" stbstb. :)

Én például tudom magamról, hogy borzasztóan lelkes és lelkis vagyok és van az a normális szint ami után ez már riasztó lehet, ehhez párosul egy ilyen impulzív/turbulens attitűd, ami too much lehet a másiknak. (Második páromat tudom, hogy itt vesztettem el, túlságosan nyomultam). Mindent kicsit túlgondolok/aggódok és ez bizony már szült nem egy ciki helyzetet. :D És még vannak olyan dolgok amin folyamatosan hegesztek/fejlesztek, hogy ne legyen sok. :D

tl;dr: ENFP személyiségtípus, néha kicsit tényleg túlpörögve. (light bipolar sajna)

Már bőven "középkorú" vagyok.

Te tisztában vagy a hibáiddal??? És azokat hogyan és miként kívánod kijavítani/fejleszteni? :)

2019. júl. 22. 18:41
 16/27 anonim ***** válasza:
Én sem vagyok sikeres a férfiaknál nőként, mégsem gyűlölöm őket. Akkor szerinted hogy van ez?
2019. júl. 22. 18:44
 17/27 A kérdező kommentje:

15

Tisztában vagyok persze.

Hogy miként fejlesztem az arcom? Ôszintén? Sehogy, mert nem lehet. Ezzel kell leélnem az életem sajnos.

2019. júl. 22. 18:51
 18/27 anonim ***** válasza:

És miként fejleszted magad?

Értsd konditerembe jársz-e?

Heti 4,5?

Kaját is tartod?

Karriered,életed építed?

Fejleszted a személyiségedet?

Ruhatárad frissítetted mostanában?

Fodrászhoz rendszeresen jársz,hajad be van állítva?

2019. júl. 22. 18:55
 19/27 A kérdező kommentje:

18

Persze, ezek mind rendben vannak, egyedül még az arc hiányzik ahhoz, hogy ismerkedhessek. De azt semmilyen fejlesztéssel nem lehet javítani sajnos.

2019. júl. 22. 18:59
 20/27 anonim ***** válasza:

Mert, mi javíthatatlan van az arcodon?

Frizura, arcszőrzet rengeteg lehetőséget rejt magában.

2019. júl. 22. 20:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!