Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebből már nem lesz semmi ugye?
Sziasztok,
Pár napja randiztam egy lánnyal és hát eléggé elizgultam az tény, de szerintem nem volt olyan gáz. Azt beszéltük, hogy ő is jól érezte magát és majd még lesz randink és ír majd. Viszont azóta nem beszéltünk. Egyszer írtam neki, arra válaszolt de ennyi. Gondolom akkor ez ennyi volt, nem? Vagy ez előfordul? Nem vagyok túlságosan otthon ezen a téren, ez volt életem második ranidja. Előre is köszi a válaszokat.
23/F
Szerintem már lemondott rólad, mert ha eztán is akarna találkozni, akkor már beváltotta volna az ígéretét miszerint majd ír neked. Pár napja nem írt...
F.
Ne lógasd az orrod, hanem nézz körül és találsz kedvedre való lányt is, de nem biztos, hogy a legelső lesz az, akire vágysz.
F.
Eléggé fiatal vagy ahhoz, hogy megunjad. Fel a fejjel előtted a jövő!
Ffi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!