Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sem lehet ebből semmi?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__45665..
én írtam ezt ki. de most annyi változás lett, hogy megkérdeztem hogy milyen fiúk tetszenek neki, és hogy milyenekkel járna szivesen. a lényeg hogy leírta, de azokból egyetlen egy az ami felém nézve egy kicsit rossz. azt írta hogy nála fiatalabbakkal nem akar öszejönni. kérdeztem, hogy kb mennyi idő lenne a max, amennyivel fiatalabb lehet. írta hogy nagyon max 5 hónappal lehet fiatalabb, de akkor is inkább a nála idősebbekkel akar összejönni. én 1 évvel, és 1 hónappal vagyok fiatalabb. mit gondoltok akkor ennek lőttek? vagy esetleg ha jól csinálnám a dolgokat akkor talán lenne belőle valami? ahogy az előző kérdésben is írtam hogy megbeszéltünk egy találkozót, na az azóta még nem volt, mert nem nagyon ért rá. szóval ha lesz találkozó és jól fog sikerülni akkor lehet belőle valami, vagy akkor felesleges próbálkozni? előre szólok hogy bármit is írtok, a találkozót nem szeretném lemondani, mert ez az egyetleg esély hogy élőben lássam, és hogy megismerjük egymást. szóval a kérdés. akkor van értelme próbálkozni, addig ameddig észre nem veszi, hogy nem akarom feladni ilyen könnyen, vagy inkább ne próbálkozzak nála? fiúk lányok vegyesen írjatok, mert tényleg nagyon tetszik az a lány. és ha kérhetem akkor próbáljátok meg hosszan leírni ne csak pár szavas mondatban. válaszotokat előre is köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!