Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Se szerelem, se karrier, se...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Se szerelem, se karrier, se semmi, hogy fogok ebből a mély gödörből kikeveredni?

Figyelt kérdés

25 évesen teljesen a 0-án állok minden téren úgy érzem. Pedig jó képességeim vannak és külsőre is jól nézek ki, de valahogy minden balul sül el.

Karrier terén 0-án állok, nem sikerül elhelyezkednem ,pedig 2 diplomám is van, csak olyan munkákat csinálok, amit érettségivel is be lehet tölteni, vagy még az se kell hozzá.

Párkapcsolat terén szintén 0-án állok, semmi nem jön össze, volt 3 szerelmem, de egyik sem viszonozta, volt 7 lány, akik belém voltak szerelmesek, azok meg engem nem érdekeltek.

Nincs semmi sikerélményem, semmiben. Sokáig álltam pozitívan a dolgokhoz, de ha az ember 25 évesen ott tart, hogy soha semmilyen elismerést nem kapott, ahhoz már tényleg nehéz jó képet vágni.

A párkeresés és az álláskeresés így párhuzamosan folyamatos kudarcok sorozata. Tökmind1 h éppen szüneteltetem, vagy nagyon intenzíven keresem, vagy mérsékelten keresem, a végeredmény mindig 0. Már egy hónapja le is álltam teljesen mindennel, mert így legalább nincs újabb kudarc.

Igazándiból egy nagyon boldog és sikeres ember is lehetnék, ha csak 1-szer, csak 1szer valami jól sülne el.

2017. nov. 17. 14:13
 1/6 anonim ***** válasza:

Én is hasonlóan vagyok, de még harcolok egy kicsit reménykedvén, hogy még lehet fordítani az álláson. Ha harminc éves koromig nem sikerül akkor fogom az addig felgyűjtött pénzem, veszek fel jó sok csalóhitelt, aztán pár nap dáridó, drog-cigi-pia-prostik aztán jöhet a vonat kereke.

De addig még kitartok, reménykedem a sikerben, van még rá 5 évem.

2017. nov. 17. 14:16
 2/6 anonim ***** válasza:
tessék, egy Red Bull... Szárnyakat ad ^^
2017. nov. 17. 14:32
 3/6 A kérdező kommentje:
Én ennyire azért nem látom negatívan a dolgokat. Nálam mindig vannak reménykedő időszakok és beletörődő önnyomasztások, ezek ciklikusan váltogatják egymást. A reménykedő időszakok a jobbak, mert akkor valahogy el tudom hitetni magammal, hogy van esély rá, hogy végre nekem is összejöjjön valami. Viszont 1-1 nagy vagy sok kis kudarc után mindig jön a beletörődő önmarcangolás, most is épp ebben vagyok, hamarosan újra jön a reménykedő fázis, nagyjából pár havonta szokott váltani. De érdekes módon semmilyen káros szenvedélynek nem lettem a rabja, se cigi, se pia, se drog, semmi ilyesmi, és elég erős életösztönöm van, sosem fordult még meg a fejemben öngyilkosság meg az önpusztító tevékenységek is távol állnak tőlem. A személyiségem baromi erős, ahhoz képest egész jól vagyok, hogy minden k u r v a szarul alakul.
2017. nov. 17. 14:39
 4/6 anonim ***** válasza:

Egyszerű a megoldás. Ne add fel.

Ez az év nekem borzalmas volt, mind anyagi, mind szerelmi szempontból. Nem kaptam meg azt a jól fizető munkát, amit lehetett volna, és a barátnőm is elhagyott. Fájt mindkettő, de nem adtam fel.

Szerencsés helyzetben vagyok, mert nekem még mindig összejöhet a jó munka, a lányokkal pedig elég jól haladok. Van egy csaj, akivel egyre szorosabb köztünk a kapcsolat, szóval ismét tudok örülni.

Légy kitartó, erős. És minden rendbe jön. De ha feladod, akkor csak magad hibáztathatod.

2017. nov. 17. 15:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Ecet úr! A vonatot felejtsd el kérlek. Ne akarj már kibäszni a szerencsétlen mozdonyvezetővel.
2017. nov. 17. 17:33
 6/6 anonim ***** válasza:

Aha, de akkor majd TE fogsz nekem pisztolyt szerezni, mert csak gyors megoldások jöhetnek majd szóba, nem ilyen lassú akasztás vagy ilyesmi ami fájdalmas.

2017. nov. 17. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!