Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randin többször is gigászi pupilla a tetszés jele?
Figyelt kérdés
Ahogy rájöttünk,hogy hasonló az érdeklődési körünk arra lettem figyelmes,hogy a pupillája kb 3x akkora mint alapból. És többször is ennyire kitágult neki amikor beszélgettünk.. a legvégén is amikor megbeszéltük,hogy minden szuper volt,legyen folytatás...
én meg kb ebbe lettem szerelmes,ahogy rám néz.Hihetetlen,akárhányszor eszembe jut egyszerűen belremegek :D
(neeem nem volt bedrogozva........)
2019. júl. 20. 10:18
11/16 A kérdező kommentje:
9, szemész? :D akkor nagyon rosszul látsz szerintem közelre,ha annyira iszonyatosan közelről látod csak a másikat :DD
mi kb egy méterre ültünk egymástól,mivel beszélgettnük evidensen egymásnak a szemébe néztünk,nem a padlót,nem az asztalt és nem másokat...
2019. júl. 20. 11:11
12/16 anonim válasza:
A gyakorlatban semmi következtetést nem vonhatsz le.
14/16 anonim válasza:
Igen, eszméletlenül tudnak pupillatágulással ránk nézni, amíg a bugyinkba be nem jutnak.
15/16 anonim válasza:
Egy gesztust kiemelni kb annyi értelme van mint egy szővegből egy szót kiemelni............
16/16 A kérdező kommentje:
aha,azóta összejöttünk..azért kösz mindenki xd
2019. júl. 23. 06:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!