Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randin többször is gigászi pupilla a tetszés jele?
Ahogy rájöttünk,hogy hasonló az érdeklődési körünk arra lettem figyelmes,hogy a pupillája kb 3x akkora mint alapból. És többször is ennyire kitágult neki amikor beszélgettünk.. a legvégén is amikor megbeszéltük,hogy minden szuper volt,legyen folytatás...
én meg kb ebbe lettem szerelmes,ahogy rám néz.Hihetetlen,akárhányszor eszembe jut egyszerűen belremegek :D
(neeem nem volt bedrogozva........)
Ne is álmodozz.
Hány éves vagy, 15?
Ezt sose ertettem, Pupilla tagul, ok, de nekem nagyon kozel kellene ahhoz lennem, hogy ezt lassam is.
"Bocsi, hadd nezem mar a pupilladat. Hmm, ez most tagult?"
igen,mi nagyon közel ültünk egymás mellett...és álltunk is..és néztük egymás szemét..tudom,hogy a mai világban ez nagyon durva dolog,hogy egymáshoz közel ülünk,nézzük ,figyeljük egymást,kommunikálunk:)
Miért vagyok naív? ilyen okos kommentek helyett magyarázatot is írhatnál,köszi:)
Azóta hívott megint randira,és folyamatosan keres...biztos nem voltam neki szimpatikus...
érdekes..inkább én kérdezném hány éves vagy te,??? ha azt hiszed csak a fények miatt változik a pupilla mérete :DD
..félelm hatására pl összeszűkül.. ja vagy az is a fény miatt szűkül össze igaz? meglátok egy medvét,majd becsinálok,gombostű pupilla fix,hogy a fények miatt..jaja
"A kettős beidegzés miatt a pupilla tágulása vagy szűkülése jól jelez számos, az emberben zajló folyamatot. Tágulással reagál a pupilla például az erős pozitív érzelmekre, szexuális fűtöttségre, fájdalomra vagy intenzív agyi tevékenységre. Összeszűkül a negatív érzelmekre, undorra, utálatra vagy agyi túlterhelésre. Ezeket a jelzéseket a pszichológiától a marketingig számos tudományág ismeri és hasznosítja.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!