Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Eltérő pupilla? Kicsim 3...

Eltérő pupilla? Kicsim 3 hetes már többször láttam, szóltam is de az orvos nem csinál semmit!

Figyelt kérdés
Volt valaki babájánál ilyen?
2010. okt. 24. 19:54
 1/2 anonim ***** válasza:

Még nem hallottam ilyenről. Talán hívj fel egy gyermek szemészt, hogy el vidd-e vizsgálatra, vagy nem kell aggódni.

Az én babámnak éranyajegy van a fején, időpontot akartam kérni egy bőrgyógyásztól, hogy megnézze, kell-e kezelni, de telefonon is megmondta, hogy nincs vele teendő. Én ezért tanácsolom neked, hogy egy szakembert hívj fel, hátha neked is segít és talán nem is kell elmennetek.

Azért írd meg, mi lett veletek!

2010. okt. 24. 20:42
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem 6 éves a lányom, neki is ilyen születése óta. Az egyik pupillája nagyobb,mint a másik. Elvittem szemészetre. A neve: ANISOCORIA. Azt mondták, hogy mivel a fényre reagál - szűkül, tágul (ezt ki tudod próbálni otthon) - akkor nincs gond. Voltunk neurológiai vizsgálaton, ezt ilyenkor javasolják, hogy nem más eltérés miatt van-e. Nálunk semmi gond nincs, azóta is olyan, de a látását nem befolyásolja. Ne aggódj.

2010. okt. 24. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!