Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, van olyan férfi barátotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, van olyan férfi barátotok, akikkel heti többször is chateltek?

Figyelt kérdés
Szinte minden nap. Ha van ilyen, akkor miért nem akartok többet tőle?

2019. márc. 3. 16:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt, tobbszor is, volt amelyikkel sosem talaloztunk, legtobbszor honapokon keresztul cseteltunk. Hogy miert nem akartunk tobbet....nem tudom megmondani. Egyszeruen nem volt bennem az erzes, hogy tobbet szeretnek. Vagy a srac nem hivott el.
2019. márc. 3. 16:05
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Van több ilyen kollégám meg haverom. Párom barátaival is gyakran beszélek. Attól, hogy valakivel szeretsz beszélgetni meg elvagytok még nem kell együtt lenni velük. Ha nincs szerelem vagy vonzalom akkor simán csak barátok. Én mindig jobban elvoltam férfiakkal mint nőkkel. Igazából nem tudok rá magyarázatot, hogy miért nem akarok valakitől többet. Egyszerűen csak nem. Általában kölcsönösen nem akarunk semmit egymástól, csak barátok vagyunk.
2019. márc. 3. 16:06
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Van. Egyikünk sem akar semmit a másiktól.
2019. márc. 3. 16:10
 4/11 A kérdező kommentje:
Természetesen olyan esetekre lennék kíváncsi, ahol mindkét fél egyedülálló.
2019. márc. 3. 16:10
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor is vannak állandó férfi barátaim ha nincs kapcsolatom. Ez semmin nem változtat.
2019. márc. 3. 16:13
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Van és azért, mert egyszerűen csak barátok vagyunk, nem akarunk a másik féltől semmit.
2019. márc. 3. 17:53
 7/11 anonim ***** válasza:
Van. Ilyen-olyan okokból nem akarunk semmit egymástól. Pl. messze lakik, vagy elvált gyerekes apuka és nem szeretne több gyereket, de én szeretnék sajátot, stb.
2019. márc. 3. 18:03
 8/11 anonim ***** válasza:

Van több is. Van amelyik csak simán nem tetszik, és én sem neki. Van aki nem tetszik ő meg amúgy is szerelmes és kapcsolatban van, és van olyan aki pasiként nem rossz de mivel homoszexuális egy pillanatig sem tekintettem rá potenciális partnerként.

Akinél érzem, hogy többet akarna miközben én nem azzal csökkentem a beszélgetések számát.

A miért nem-re pedig, attól, hogy valaki emberileg szimpatikus és barátnak/havernak megfelelő nem találom szexuálisan vonzónak, vagy lehet olyan tulajdonsága-szokása ami számomra taszító kapcsolat szempontjából.

pl van rendszeres könnyűdrog használó haverom, jófej, emberileg kedvelem, de nem járnék drogossal.

2019. márc. 3. 18:14
 9/11 A kérdező kommentje:

Utolsó

Ezekkel az emberekkel nap mint nap beszélgetsz? Vagy csak ha van valami vagy épp összefutottok?

2019. márc. 3. 18:39
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

1-2 naponta. Közeli barátaim, rendszeresen beszélünk. A meleg fiúval kb kétnaponta találkozunk is.

Ugyanúgy a barátaim mint a nőneműek, és ugyanúgy is kezelem őket. Témák szempontjából is bármit megbeszélhetek velük.

2019. márc. 3. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!