Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, van olyan férfi barátotok, akikkel heti többször is chateltek?
Van több is. Van amelyik csak simán nem tetszik, és én sem neki. Van aki nem tetszik ő meg amúgy is szerelmes és kapcsolatban van, és van olyan aki pasiként nem rossz de mivel homoszexuális egy pillanatig sem tekintettem rá potenciális partnerként.
Akinél érzem, hogy többet akarna miközben én nem azzal csökkentem a beszélgetések számát.
A miért nem-re pedig, attól, hogy valaki emberileg szimpatikus és barátnak/havernak megfelelő nem találom szexuálisan vonzónak, vagy lehet olyan tulajdonsága-szokása ami számomra taszító kapcsolat szempontjából.
pl van rendszeres könnyűdrog használó haverom, jófej, emberileg kedvelem, de nem járnék drogossal.
Utolsó
Ezekkel az emberekkel nap mint nap beszélgetsz? Vagy csak ha van valami vagy épp összefutottok?
1-2 naponta. Közeli barátaim, rendszeresen beszélünk. A meleg fiúval kb kétnaponta találkozunk is.
Ugyanúgy a barátaim mint a nőneműek, és ugyanúgy is kezelem őket. Témák szempontjából is bármit megbeszélhetek velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!