Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Többször is felhozta, hogy autóval vinne A pontból B-be a randin úgy, hogy még nem ismerjük egymást. Rosszat jelenthet a lentiek függvényében?
24 éves vagyok, ő 42.
Többször kitért rá, hogy adott helyen felvesz kocsival/autóval elmehetünk XY helyre...
Még nem találkoztunk és tartok 0 perces ismerettséggel egy idegen férfi autójába ülni.
Jogos?
Autótól függ. Ha valami koszos ócskavas, akkor hagyd. Amúgy add meg 1 barátnődnek a csávó számát, és a helyet ahová mentek. Amikor taliztok, a barátnődnek a rendszámot is küldd el sms-ben + h mikor végeznétek kb.
Így már nem lehet nagy gond :)
Köszönöm a tippet!
Lepergett előttem már az életem és az is, hogy valamilyen módon megszabadít a telefonomtól is...
#1: Ha megerőszakolják, sovány vigasz lesz, hogy bíróságra citálhatja a férfit miatta. :D
Én megértem az aggodalmad, szerintem jobb lenne, ha nyilvános helyen találkoznátok először.
Teljesen igazad van, én már annyi könyvet olvastam, biztosan nem ülnék.
Messziről jött ember azt mondd amit akar, sose tudhatod ki ő..
Legelső randi SZIGORÚAN !!!! nyilvános helyen! Autóba nem beszállva.
Szerinted mit akar ha "kevésbé nyilvános" helyen akarja?
De lefordítom ha nem érted.
Meg akar dugni a kocsiban.
Elsőre szerintem ezt mellőzzétek, ha jól sikerül a randi, lehet bőven furikázni. A hozzáállásod kapcsán annyit fűznék hozzá, hogy a 0 ismeretséggel randi az az, hogy velem találkozol mondjuk a fekete macskában holnap után Martonvásáron.
32/f
Említettem is neki, hogy a későbbiekben lehet szó a kevésbé forgalmas helyről, de először csak belváros!
Mindenesetre nem lettem nyugodtabb. Remélem tényleg csak rémeket látok.
Figyelj csak kérdező... 24 éves létedre egy 42 évessel akarsz randizni. Mit gondolsz mi a jó francot fog akarni? Szerelmes verseket szaval és megdicséri milyen szép a szemed? :D :D :D
La akar dönteni a hátsó ülésre és ki akarja kormolni a kis púzódat. Legyen már eszed... de látom nem sok van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!