Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyhat egy lány csak azért mert túl stresszes a pasi a munkája miatt és ez kihat a hamgulatára munka után is?
Figyelt kérdés
2019. júl. 9. 13:22
21/42 A kérdező kommentje:
21
Miért fakadt ki vajon, erre nagyon kíváncsi lennék. Biztosan olyan kíméletesen bántál vele.
2019. júl. 9. 15:31
22/42 anonim válasza:
Szóval, aki megtanulta kezelni a stresszt, az pszichopata? Van mentos rokonunk, 20 éve csinálja, kiegyebselyuzott, nem pszichopata és nem isgbeteg.
23/42 anonim válasza:
Pszichopata mentős, tűzoltó, meg orvos? :-D Ha valamiért szükséged lenne bármelyikükre, emlékezz vissza erre a véleményedre, és ennek tudatában hívd a segélyhívó számokat. :-D
24/42 anonim válasza:
Nos, ha nagyon tudni akarod, azért, mert 35 évesen nem sikerült a szülei pénzéből összeraknia egy vállalkozást, miközben egy teljesen más területen épp a második diplomáját szerezte. És erről én tehettem, mert nekem csak ülnöm kell a gép előtt és pötyögni (irodai jellegű munkát kaptam az egyetemről kikerülve, semmi közös kassza, nem tartott el, sőt, folyton azzal jött, hogy amíg a vállalkozás nem termel hasznot, addig semmire nincs pénze, úgyhogy ha programot akartam, azt én fizettem.) Egyszóval egy idióta gyökér volt ő is.
25/42 anonim válasza:
lol téged nem a munkád miatt fognak elhagyni. :D
26/42 anonim válasza:
Attól függ, hogy konkrétan milyen hatással van a kapcsolatra. Szerintem érthető, hogy az embernek vannak hullámvölgyei és nem mindjg van a toppon. Valamikor minden összejön, sok a feladat, elfárad az ember, túlvállalja magát, hajszolják, valami rossz dolog éri a munkahelyén, nem sikerül valami, valaki megbántja valamivel stb.,stb., ezek előfordulnak és ezt mindenki másképpen kezeli. Nekem személy szerint nincsen azzal bajom, ha valaki ilyenkor ideges, sír, elvonul, egyedül akar lenni, beszélni akar róla stb., ezek is természetes reakciók. Viszont legyen őszinte, vállalja fel, adott esetben kérjen segítséget, beszéljük meg vagy akármi, de azzal nem tudnék mit kezdeni, ha egyedül morog magában, hisztizik, bömböl vagy aggresszíven dühöng és csapkod. Valamint azért az sem mindegy, hogy ez milyen rendszerességgel történik, mert azért ha valaki minden nap egy zombi vagy hozzá se lehet szólni, rá se lehet szólni, akkor az megint nem kellemes.
27/42 anonim válasza:
Nem.szresszes vagy, csak egy agresszív kis gyökérkefe, nulla önismerettel. Ezért sztresszelsz a munka miatt is, mert képtelen vagy hasznos kis fogaskerékként beilleszkedni a rendszerbe. Pont, mint egy pszichopata. Hoppácska!
28/42 A kérdező kommentje:
27
Te nagyon kemény vagy igaz? Szigorú típus..
2019. júl. 9. 16:57
29/42 A kérdező kommentje:
22
Hogy tanulod meg kezelni azt, hogy előtted emberek halnak meg? Ha tudod ezt kezelni akkor beteg vagy!
Más kezelni azt, amikor mondjuk munkahelyen irodában határidőkhöz vagy kötve, bár ott is csak úgy lehet “kezelni” a stresszt ha kevesebbett vállalsz. Ha viszont emberek halnak meg a szemed láttára és a kezed között akkor ott mit kezelsz?
2019. júl. 10. 10:19
30/42 anonim válasza:
"Hogy tanulod meg kezelni azt, hogy előtted emberek halnak meg? Ha tudod ezt kezelni akkor beteg vagy!" - Ha nem tudja kezelni, aki olyan munkakörben dolgozik, hogy ilyen megtörténhet, akkor az első ilyen esetnél oda a munkája. Ugyanúgy, mint hogyha egy mozdonyvezető, metróvezető elé beugrik egy öngyilkos, ha nem tudja túltenni magát az eseten, nem tud tovább dolgozni abban a munkakörben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!