Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elhagyhat egy lány csak azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagyhat egy lány csak azért mert túl stresszes a pasi a munkája miatt és ez kihat a hamgulatára munka után is?

Figyelt kérdés
2019. júl. 9. 13:22
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
100%

#6: én is dolgozom, igen jól keresek, mégsem csesztetek másokat munka után.

N

2019. júl. 9. 14:07
 12/42 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, ha én sem viszem haza a munkahelyi stresszt, akkor szerintem joggal várom el a hasonló hozzáállást. Engem is ér elég stressz, felelősséggel járó munkakörben dolgozom, határidőkkel, nehéz ügyfelekkel, mégse a férjemen töltöm ezt ki otthon, hanem tudom kezelni, mint egy érzelmileg stabil felnőtt. Ha tényleg borzasztó a helyzet és még otthon is ezen kell dolgoznom, akkor teljesen normálisan mondom el a férjemnek, hogy most épp ez a helyzet és a figyelmemet igényli, ebből soha nincs konfliktus. Ő is szokott foglalkozni a munkájával otthon, amikor a helyzet megkívánja, de nem jön haza duzzogva, nem zúdítja rám a panaszáradatát, nem mártírkodik, mint ahogy én sem, hanem leülünk és megoldjuk, mindketten megoldásorientáltak vagyunk. Nyilván támogatjuk egymást, de mindennek vannak határai, egyikünk se tűrné el a másiktól, hogy egy véres rongyként bánjon velünk csak mert sok a stressz. Abszurd, már bocs.
2019. júl. 9. 14:09
 13/42 anonim ***** válasza:
100%

Mi a munkád?

Több tűzoltót és pár mentőst is ismerek, elég közelről. Egyik se idegbeteg magánemberként, pedig egy hét alatt éri annyi stressz, ami után én soha nem tudnék aludni. Egy szabàlyuk van: munkáról nem beszélnek.

2019. júl. 9. 14:23
 14/42 anonim ***** válasza:
100%
Hét, én ilyen túlérzékeny emberrel alapból össze se jönnék, nem jönnénk ki egymással, tehát nem is tudnám emiatt elhagyni.
2019. júl. 9. 14:48
 15/42 anonim ***** válasza:
100%
#14: Pszichopata. Ezt lefotóztam, átküldtem. Most rajtad röhög az egész raj.
2019. júl. 9. 14:48
 16/42 anonim ***** válasza:
100%

xDD Te nem csak idegbrteg vagy,de még kattant is 🤣🤣 Pszichopata mentősök és tűzoltók? Hová gurult el a gyógyszered és miért nem mész utána? 😁

Kettyós,mázli,hogy a csaj lelépett 😌

2019. júl. 9. 14:52
 17/42 anonim ***** válasza:
100%
Akkor válasz olyan munkát, amit elbir az idegrendszered. Pl. horgolj terítőket.
2019. júl. 9. 15:12
 18/42 A kérdező kommentje:

17

Itt is van egy néhány pszichopata ahogy elnézem akik rögvest élnek a lehetőséggel ha valakibe bele lehet rúgni.

Oké, a pszichopata mentős példája nem fekszik neked. Pszichopata sebészről azért hallottál? Vagy pszichopata törvényszéki bíróról? Esetleg pszichopata zsoldos katonáról? Mert ezeket nem én találom ki, bármennyire is újdonság számodra. Ha ezek előfordulnak akkor a mentős miért nem? Ép eszű és érzelmű ember szerinted meddig bírná azt elviselni, hogy kezei közt halnak meg emberek? Ehhez tényleg pszichopatának kell lenned. Egy közeli ismerősöm 10 év után pont a mentős szakma miatt golyózott be teljesen, sajnos menthetetlenül.

2019. júl. 9. 15:14
 19/42 A kérdező kommentje:

16

Röhöghetnek de neked egy pszichopata sosem fogna beismerni hogy az. Mivel nem akarják, hogy tudd. Ők szerepeket játszanak. Igen, akik nagyon jól viselik a nyomást, magas stresszt azok jó eséllyel pszichopaták, de nem mindenki. Akik nem azok idővel megbetegszenek, vagy mentálisan vagy testileg.

2019. júl. 9. 15:17
 20/42 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy te mentálisan beteg vagy (kár tagadni, a megnyilvánulásaid alapján teljesen egyértelmű), attól még nem mindenki az, aki stresszes szakmát választ.

És az is jól látszik, hogy nem tudod, milyen egy pszichopata.

Amúgy volt ilyen pasim, az első kifakadása után úgy hagytam ott, hogy csak úgy porzott.

2019. júl. 9. 15:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!