Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elhagyhat egy lány csak azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagyhat egy lány csak azért mert túl stresszes a pasi a munkája miatt és ez kihat a hamgulatára munka után is?

Figyelt kérdés
2019. júl. 9. 13:22
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
100%
El. Ne használd a barátnődet stressz levezető céltáblának. Nem az ő hibája, hogy te még nem váltottál munkahelyet.
2019. júl. 9. 13:27
 2/42 A kérdező kommentje:

1

De nem levezetőnek használom.

Csak nincs mindig toppon a hangulatom illetve van amikor figyelmetlen vagyok mert a gondolataim lefoglalják munkahelyi dolgok. Stresszmentesen meg nem lehet élni, nem hiszek benne, minden munkahelyen fog stressz érni.

2019. júl. 9. 13:29
 3/42 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Normális ember nem a másikon tölti ki a munkahelyi stresszt, hanem megtanulja kezelni, levezetni a stresszt. Vegyen egy boxzsékot, kezdjen el dobolni, menjen el futni, meditáljon, akármi, vagy ha ennyire szar a helyzet akkor keressen másik munkahelyet. Épeszű ember pedig nem lesz hajlandó egy érzelmileg éretlen ember boxzsákja lenni hosszútávon, egy szerelem se ér annyit.
2019. júl. 9. 13:32
 4/42 anonim ***** válasza:
100%
Fog érni, ez tény.Nem egyszerű a munkahelyen hagyni az ottani problémákat, de el lehet sajátítani. Próbálkozz, vagy keress olyat, ahol kevesebb stressz érhet.Így nem lehet hosszútávon kapcsolatot fenntartani senkivel sem.
2019. júl. 9. 13:35
 5/42 anonim ***** válasza:
100%

Bármiert elhagyhat.

Kezdj el sportolni. Nekem sem kéne egy idegbeteg pasi.

2019. júl. 9. 13:35
 6/42 A kérdező kommentje:

5

Micsa előítélet. Az ember küzd a megélhetésért, a jobb anyagi helyzetért, és le van tudva annyival az egész, hogy idegbeteg. Ez remek elismerés.

Persze mindent teremtsen elő és ezen kívül munkahelyen kívül is legyen toppon, legyen humoros, figyelmes, életvidám, jo az ágyban meg minden. Legyen a csomag fullos.

2019. júl. 9. 13:43
 7/42 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy a te életed a munka tölti ki. Munka után is a munkán kattogsz, a munka hatàrozza meg a hangulatod, gondolom beszélni is szoktál róla.

Ez így nagyon nem egészséges.

Plusz feszült és kedvetlen is vagy. Hab a tortán.

Gondolom, téged se zavarna, ha beszélsz a barátnődhöz, ő meg réved a távolba, komor fejjel, aztán közli, hogy bocs, nem figyeltem, nagyon stresszes vagyok a munka miatt.

2019. júl. 9. 13:53
 8/42 anonim ***** válasza:
100%
Nem értelek,Te nem ezt várod el a másiktól amit leirtál?Attól,hogy valaki dolgozik még nem ad okot arra,hog a másikkal undok legyen.Olyan mintha most Te lennél a mártír,szegény te,sok a meló,és még kedvesnek is kell lenned.Akkor miért van barátnőd,ha ez neked nem megy?
2019. júl. 9. 14:01
 9/42 anonim ***** válasza:
2%

Elhagyhat igen...

De tökre megértelek amúgy!

Gondolom ő nem nagyon töri magát pénzkeresés terén, te pedig próbálnál előrébb jutni....

Amúgy tipikus 21. századi rohanó élet, lehetne erről rengeteget beszélni, de nem sok értelme lenne most.

A lényeg hogy ne miatta, hanem magad miatt keress egy olyan munkahelyet ahol nincs ennyi stressz, nem vagy olyan fáradt munka után stb...

Hidd el, lehetséges! 10 évig nagyon sokat dolgoztam plussz sok stressz is ért, aztán váltottam, többször is. Most van egy olyan helyem ahol jól keresek, nem annyira stresszes, és szinte mondhatom azt hogy fáradt sem vagyok! Én is azt hittem hogy ilyen munka nincs, pedig van hidd el!

Nekem a házasságom ment rá(bár a hölgy miatt nem sajnálom mert utólag kiderült nem passzolunk) a stressz idegeskedés miatt, te válts hamarabb, és hidd el fogsz találni!

2019. júl. 9. 14:02
 10/42 anonim ***** válasza:
100%
Nem azért, de már ez a 3 hozzászólásod is egyértelműen mutatja, hogy idegbeteg vagy. Szóval nem kell nagyon meglepődni.
2019. júl. 9. 14:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!