Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyhat egy lány csak azért mert túl stresszes a pasi a munkája miatt és ez kihat a hamgulatára munka után is?
1
De nem levezetőnek használom.
Csak nincs mindig toppon a hangulatom illetve van amikor figyelmetlen vagyok mert a gondolataim lefoglalják munkahelyi dolgok. Stresszmentesen meg nem lehet élni, nem hiszek benne, minden munkahelyen fog stressz érni.
Bármiert elhagyhat.
Kezdj el sportolni. Nekem sem kéne egy idegbeteg pasi.
5
Micsa előítélet. Az ember küzd a megélhetésért, a jobb anyagi helyzetért, és le van tudva annyival az egész, hogy idegbeteg. Ez remek elismerés.
Persze mindent teremtsen elő és ezen kívül munkahelyen kívül is legyen toppon, legyen humoros, figyelmes, életvidám, jo az ágyban meg minden. Legyen a csomag fullos.
Az a baj, hogy a te életed a munka tölti ki. Munka után is a munkán kattogsz, a munka hatàrozza meg a hangulatod, gondolom beszélni is szoktál róla.
Ez így nagyon nem egészséges.
Plusz feszült és kedvetlen is vagy. Hab a tortán.
Gondolom, téged se zavarna, ha beszélsz a barátnődhöz, ő meg réved a távolba, komor fejjel, aztán közli, hogy bocs, nem figyeltem, nagyon stresszes vagyok a munka miatt.
Elhagyhat igen...
De tökre megértelek amúgy!
Gondolom ő nem nagyon töri magát pénzkeresés terén, te pedig próbálnál előrébb jutni....
Amúgy tipikus 21. századi rohanó élet, lehetne erről rengeteget beszélni, de nem sok értelme lenne most.
A lényeg hogy ne miatta, hanem magad miatt keress egy olyan munkahelyet ahol nincs ennyi stressz, nem vagy olyan fáradt munka után stb...
Hidd el, lehetséges! 10 évig nagyon sokat dolgoztam plussz sok stressz is ért, aztán váltottam, többször is. Most van egy olyan helyem ahol jól keresek, nem annyira stresszes, és szinte mondhatom azt hogy fáradt sem vagyok! Én is azt hittem hogy ilyen munka nincs, pedig van hidd el!
Nekem a házasságom ment rá(bár a hölgy miatt nem sajnálom mert utólag kiderült nem passzolunk) a stressz idegeskedés miatt, te válts hamarabb, és hidd el fogsz találni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!