Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van akkor ha élőben vagyok egy lánnyal akkor tetszik, vicces, aranyos viszont amikor otthon vagyok és nézem a facebookját akkor fogalmam sincs miért is tetszik élőben?
Figyelt kérdés
Munkahelyen van egy diáklány aki ott végzi a gyakorlatot, kicsi, aranyos, le van fogyva (a régi faces képeihez képest eléggé) és nagyon formás ahhoz képest, hogy nem jár edzeni. Az arca amikor objective vagyok nem igazén az esetem, semmi közös témánk nincs a munkán kívül mégis élőben bejön, elhülyülünk meg flörtölgetünk viszont amikor meg a facen nézem fogalmam sincs miért...2018. jún. 28. 21:11
1/5 anonim válasza:
Mi lenne, ha agyilag felnőnél és nem a fb-on, az interneten élnéd az életedet, hanem a valóságban, élőben! A valóság a lényeg, nem az internet, mondták már?
2/5 anonim válasza:
Ez valami rossz vicc? Tenyleg lebombazni kene az emberiseget! Facen nem jon be. Atya ur isten!!!
3/5 AchromaticSmarties válasza:
- nem fotogén
- nem jönnek át Facebookon a feromonok
4/5 A kérdező kommentje:
remek, akkor hagyjuk a facet meg a netet, ha ép nem vele vagyok akkor nem jön be, ha rá gondolok akkor csak azt érzem, hogy "most miért is csináltam ezt?" amikor higgadt vagyok és racionális akkor nem jön be. Semmi közös érdeklődés, közös téma, 6 év korkülönbség. Érzelmileg nem de szexuálisan vonzódom hozzá viszont egy éjszakásokat nem szeretnék és szerintem ő is jobbat érdemel.
2018. jún. 28. 21:19
5/5 anonim válasza:
Akkor meg is valaszoltad magadnak. csak szexulisan erdekel. Innentol a te dontesed, hogy teszel-e lepest dugas ugyileg vagy elengeded az egeszet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!