Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire elfogadott ez manapság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire elfogadott ez manapság?

Figyelt kérdés
Lenne egy lány, aki egy étteremben dolgozik. Nagyon megtetszett, de őszintén szólva nem igazán tudom, hogy hogyan kéne közeledni. Mennyire gáz valakinek csak úgy elkérni a számát, meg megkérdezni a nevét? Ti hülyének néznétek?
2019. jún. 20. 16:23
 1/5 anonim ***** válasza:
75%

Én még örülnék is az érdeklődésnek, már ha normálisan teszi az illető, és nem a tökét markolássza közben. :D

Szerintem semmi furcsa nincs ebben.

2019. jún. 20. 16:26
 2/5 anonim ***** válasza:
47%
Miért lenne fura?
2019. jún. 20. 16:38
 3/5 A kérdező kommentje:
Épp ez az, hogy nem tudom, mert pár éves kapcsolatomnak lett vége egy hónapja és nem is igazán agyaltam a csajozáson, mert hát kiderült, hogy elvagyok én így is, de ez a lány most nagyon megfogott. Csak ki tudja ennyi idő elteltével mi lett az új “norma”. Manapság állítólag szinte mindenki tinderezik meg neten ír rá lányokra. :D
2019. jún. 20. 16:46
 4/5 anonim ***** válasza:
82%
Pont ezért menj oda, és mentsd meg az emberiséget. A tinder egy sz#r. :D
2019. jún. 20. 16:48
 5/5 anonim ***** válasza:

Teljesen normális, csak ne legyél creepy, meg szerintem nem próbálj meg semmi csajozós béna dolgot mondani.

Mond meg neki, hogy nagyon szimpatikus (esetleg bedobhatsz valami bókot, hogy jól áll valami, vagy csak h csini), aztán megkérdezed a számát, esetleg a keresztnevét, hogy elhívnád talizni munka után. Én ritkán csináltam ilyesmit, de sose volt velem flegma egy lány se, amikor közeledtem, bár volt visszautasítás is bőven...

De a mostani párommal egy éve vagyok együtt, és ő egy presszóban dolgozott, és ott hívtam el randizni. :D

2019. jún. 20. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!