Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az elfogadott, ha egy pár nem fogja egymás kezét?
Figyelt kérdés
Szerintetek az mennyire természetes, ha egy férfi és egy nő, akik egy pár, sétálás közben nem fogják egymás kezét? Szerintetek ez normál?2018. szept. 20. 21:48
1/12 anonim válasza:
Vannak, akik szerint közvetíteni illik a külvilág felé, hogy ők összetartoznak, és vannak, akik szerint totálisan elég, ha csak ők tudják, másra nem tartozik. Emberfüggő.
2/12 anonim válasza:
Ha a párnak így megfelel, akkor normális. De pl. én szeretem fogni a párom kezét séta közben, tehát nekem nem az.
3/12 anonim válasza:
Én séta közben csak akkor szeretem fogni a másik kezét, ha céltalanul lassú léptekkel sétálgatunk egy parkban.. De bevásárlás vagy épp valahova sietés közben szerintem nagyon zavaró.
Alapvetően pedig szeretem fogni annak a kezét akivel olyan kapcsolatban vagyok. Megnyugtat, ha foghatom a kezét.
4/12 anonim válasza:
Sosem figyeltem erre, volt amikor volt kézfogás, volt amikor nem. Nem foglalkoztam ilyennel.
5/12 anonim válasza:
Sétálva jó fogni a nő kezét, ha nem sietünk sehova. Átkarolva is kellemes tud lenni a lófrálás. De ha sietünk, vásárlás van vagy más egyéb dolog, akkor nincs helye, módja ennek.
6/12 anonim válasza:
Nekem teljesen mindegy, hogy fogják-e egymás kezét. Attól még imádhatják egymást; egyébként nemtom, szerintem simán lehet úgy sétálni a pároddal, hogy nem fogjátok egymás kezét, bár ha túlnyomó számban ez a jellemző, akkor az fura; de ebből még nem feltétlenül lehet levonni konzekvenciákat.
7/12 anonim válasza:
*De elfogadottnak elfogadott.
Hogy kit zavar, az itt a kérdés.
Pl gondolom te vagy egy ilyen párnak az egyik tagja. Pl lehet hogy izzadt volt a párod keze, azért nem akarta, hogy mind a ketten az ő izzadtságában tapicskoljatok, hanem szellőzzön szabadon a kezetek; lehet hogy ezt akarta.
8/12 anonim válasza:
*Ja de ezt akkor meg lehet beszélni. Ez nem egy olyan egetrengető dolog.
9/12 A kérdező kommentje:
Amúgy nekem is nyugtató, ha foghatom a barátnőm kezét mert úgy érzem hogy vigyázhatok rá. De ő pl sem a kézfogást sem az ölelést nem szereti.
2018. szept. 20. 22:06
10/12 anonim válasza:
Csak tömegben viselem el, mert eléggé tömegiszonyos vagyok és biztonságérzetet ad. Egyébként nem szeretek kézen fogva mászkálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!