Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom ha egy nő valóban nem ér rá vagy hazudik? Ha csak annyit ír hogy nem ér rá és nem ajánl uj időpontot? Vagy egymás után 2-3 hét nem ér rá.
Ha hetekig nem hajlandó találkozni, meg sem indokolja miért, és azt sem említi meg, hogy mikor érne rá, annak a valódi indoka az, hogy nem akar találkozni. Fölösleges rá pazarolni az idődet.
Aki érdekel akár csak barátilag azzal egyenes vagyok, megtisztelem ennyivel.
Egy-egy alkalommal van, hogy nem ér rá valaki. De 2-3 hétig...
Figyu: akivel akartam találkozni, azzal pár beszélgetés után elmentem randira. Ilyen egyszerű.
Akivel 3 hét alatt nem jön össze az első találkozás, azt hagyd a pichàba, mert később is kb. ennyire lesz rád ideje. Az meg nem kapcsolat, ahol havonta egyszer összefuttok egy órára, és néha leveleztek.
Pár beszélgetés, ha megvan az összhang, akkor hívd fel telefonon, esetleg skype, ott jobban le tudjàtok egymást csekkolni, és nyugodtan hívd el randira. Ha nem ér rá, akkor kérdezd meg egyenesen, hogy mikor lenne neki jó. Ilyenkor vagy mond konkrétat, és akkor lesz randi. Vagy elkezdi kenni, hogy hááát, most így meg úgy nincs ideje, akkor egyszer kérdezz rá, hogy ha ennyire nem fér bele egy kapcsolat az idejébe, akkor ti most miért is beszélgettek.
Különösen gyanús, ha online ráér órákat írogatni, de egy kávéra nincs ideje, hogy szánjon rád élőben 30 percet. Akkor az csak kifogás, hogy nem ér rá.
Ha nem ajánl másik időpontot, rendszeresen vagy folyamatosan nem ér rá, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem akar találkozni, ezt tehát elutasításnak veheted, ne vesztegess rá 2-3 hetet.
Aki akar valamit az ráér vagy ajánl másik időpontot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!