Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne érezzem magam rosszul, ha a randipartnerem meghív valamire?
Figyelt kérdés
Félni és aggódni szoktam amiért pénzbe kerülök neki, ha randira hív.
Mi van, ha nem lesz következő randi...
Úgy érzem tartozom neki, ha valamit elfogadok tőle.
Feszengek ezeken.
Nem is tudok ilyenkor semmi másra koncentrálni, csakhogy mire hívott meg, mennyit fizetett, mire kell nekem ezért visszahívnom őt.
L23
2019. jún. 13. 17:04
1/6 anonim válasza:
Úgy hogy ne légy anyagias! Ha meghívott első randin valamire, hívd meg te a másodikon. Nem az a cél, hogy felülmúld a másikat, hanem hogy felmutass valamit!
2/6 anonim válasza:
Legközelebb te hívd meg. Hidd el, nem az a fontos, hogy forintra pontosan ugyan annyi legyen, hanem a gesztus. Pl. én már dolgoztam, amikor összejöttem az akkori barátnőmmel, aki még egyetemre járt és mellette alkalomszerűen dolgozott. Volt, hogy elmentünk moziba, utána vacsorázni, mindent én fizettem. Másnap meg ő hívott meg egy kávéra és sütire. Kb. tizedannyit fizetett, mint én, de nem ez számított, hanem a gesztus.
3/6 anonim válasza:
Tudod egy FÉRFI számára alap, hogy ő fizet mindent.
Az, hogy sok idióta pasit ez zavar, az azért van, mert csórók.
Ha meg zavar, hogy költ a srác, keress egy hajléktalant, vagy egy full gazdagot. Nekik nem számít a pénz.
Vagy csak otthon TV-zetek a pasiddal, de az előfizetés díját felezzétek, és WC papírt is vigyél hozzá, hogy ne neki kelljen venni!
4/6 A kérdező kommentje:
#3 ha meghív filmezni, feszengek, hogy mit kell vinnem, popcornt, és/vagy üditőt, hogy egyenlőek legyünk. Ott is biztos iszom valamit, mert film közben szomjas leszek.
2019. jún. 13. 17:34
5/6 anonim válasza:
4.-re.
Ha ez komoly, akkor neked dilidoki kell!
Nem viccelek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!