Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha az exe letiltotta őt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az exe letiltotta őt, kellene gyanakodnom valamire?

Figyelt kérdés
Egy 1,5 éves kapcsolata ért neki véget pár hónapja, állítása szerint azóta se beszéltek egymással, mert az exe letiltotta őt Facebookon. Ez csak nekem furcsa? Félek, hogy valami olyan dolog történt, ami miatt én sem kezdenék bele még egy randiba vele. Hiba lenne megkeresni az exét?

2017. aug. 2. 18:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Juj, ha nincs probléma, akkor generálunk, ugye???? :D

Még véletlenül se jutott a pirinyónyi agyad eszébe, hogy azért tiltotta csak le, hogy esetleg könnyebben menjen a felejtés, vagy hogy még véletlenül se keresse.

Miért kell egyből a legrosszabbra gondolni?

Igen, hiba lenne az exét megkeresni, teljesen felesleges.

Inkább ne legyél ennyire paranoiás!

2017. aug. 2. 18:42
 2/5 anonim ***** válasza:

En ugyan ezert tiltottam le az exemet, amit az elso irt.

Ennyit errol.

2017. aug. 2. 18:43
 3/5 ganjamanya ***** válasza:
dettó. Letiltottam én is, így még véletlen sincs kéztetés hogy ránézzek, vagy infót lássak róla az idővonalon.
2017. aug. 2. 19:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is azért tiltottam le hogy ne lássak semmit róla.
2017. aug. 2. 20:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Tapasztalatból mondom, a volt párjaimnak horror exei voltak. Lehet, hogy valakinek én is szörnyű vagyok, de azok... Az egyik hónapokon át követte, meg kamu profilokból irkált rá, hogy felszedje. A másik meg akarta veretni valakikkel, mert szakított azután, hogy a lány megcsalta. A másik párom barátnője folyamatosan azzal zsarolta, hogy öngyilkos lesz, ha szakít, meg elvileg tele volt csomó vágással, ha veszekedtek. És volt olyan is, akinek az exe szakítás helyett csak letiltotta, bő 2 éves kapcsolat után... A másik meg engem fenyegetett, hogy össze ne jöjjek vele, aztán mikor jeleztem, hogy én nem ijedek meg, meg megmutattam páromnak is, aki szintén kiakadt, utána elkezdte ócsárolni, hogy milyen agresszív állat, és engem is kihasznál majd, mert utána a többi nő csak szexre kell neki... 1 évet voltunk együtt és soha, egy ujjal nem nyúlt hozzám úgy, hogy fájjon, a hangját is ritkán emelte fel.

Tudom, a volt párjaimról beszélek, de sosem amiatt szakítottunk, amit az ex mondott, vagy amilyen hibájára esetleg az exe hisztis/nevetséges viselkedéséből következtettem volna...

Azóta tudom, hogy az exek szavára nem adunk, inkább megismerjük a kiszemeltet és hagyjuk, hogy ő mutassa be magát.:) Ne keresd meg szerintem... Egyrészt, valószínűleg egy vadidegennek nem fog semmit mondani, vagy amit mond az lehet, hogy épp az ellen szól, hogy ti összejöjjetek, másrészt meg, ha valahogy körbeér az infó, akkor valószínűleg nem fogja díjazni a (leendő) párod, hogy így viselkedtél.

21N

2017. aug. 3. 03:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!