Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az exe letiltotta őt, kellene gyanakodnom valamire?
Juj, ha nincs probléma, akkor generálunk, ugye???? :D
Még véletlenül se jutott a pirinyónyi agyad eszébe, hogy azért tiltotta csak le, hogy esetleg könnyebben menjen a felejtés, vagy hogy még véletlenül se keresse.
Miért kell egyből a legrosszabbra gondolni?
Igen, hiba lenne az exét megkeresni, teljesen felesleges.
Inkább ne legyél ennyire paranoiás!
En ugyan ezert tiltottam le az exemet, amit az elso irt.
Ennyit errol.
Tapasztalatból mondom, a volt párjaimnak horror exei voltak. Lehet, hogy valakinek én is szörnyű vagyok, de azok... Az egyik hónapokon át követte, meg kamu profilokból irkált rá, hogy felszedje. A másik meg akarta veretni valakikkel, mert szakított azután, hogy a lány megcsalta. A másik párom barátnője folyamatosan azzal zsarolta, hogy öngyilkos lesz, ha szakít, meg elvileg tele volt csomó vágással, ha veszekedtek. És volt olyan is, akinek az exe szakítás helyett csak letiltotta, bő 2 éves kapcsolat után... A másik meg engem fenyegetett, hogy össze ne jöjjek vele, aztán mikor jeleztem, hogy én nem ijedek meg, meg megmutattam páromnak is, aki szintén kiakadt, utána elkezdte ócsárolni, hogy milyen agresszív állat, és engem is kihasznál majd, mert utána a többi nő csak szexre kell neki... 1 évet voltunk együtt és soha, egy ujjal nem nyúlt hozzám úgy, hogy fájjon, a hangját is ritkán emelte fel.
Tudom, a volt párjaimról beszélek, de sosem amiatt szakítottunk, amit az ex mondott, vagy amilyen hibájára esetleg az exe hisztis/nevetséges viselkedéséből következtettem volna...
Azóta tudom, hogy az exek szavára nem adunk, inkább megismerjük a kiszemeltet és hagyjuk, hogy ő mutassa be magát.:) Ne keresd meg szerintem... Egyrészt, valószínűleg egy vadidegennek nem fog semmit mondani, vagy amit mond az lehet, hogy épp az ellen szól, hogy ti összejöjjetek, másrészt meg, ha valahogy körbeér az infó, akkor valószínűleg nem fogja díjazni a (leendő) párod, hogy így viselkedtél.
21N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!