Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utal az valamire ha egy lány nem engedi meghívatni magát valamire?
Szerintem amúgy semmit nem jelent így önmagában.
Én sem szeretem meghívatni magam, vagy utána visszahívom a pasit. Mert első randi/randikon szerintem így korrekt. Ha melegszik a helyzet, már a barátom például akkor belefér.
Amúgy hihetetlenek vagytok... Ha meghívatja magát a lány, akkor rögtön érdekvadász, ha nem, akkor meg biztos le akar koptatni. :D
Ha saját magamból indulok ki, akkor nem. Első 1-2 randin az ember még nem tudja, hogy ez meddig tart, kb. még akkor dől el, hogy ennyiben marad vagy megy tovább az ismerkedés, miért teljesen csak a férfi viselje a kockázatot (úgy, hogy manapság a nőknek is van keresetük, nem pár száz évvel ezelőtt vagyunk már)? Úgy értem ha, 2 randi után azt mondom, hogy nem szeretnék többet találkozni, akkor lehet, hogy a férfi több ezret bukott (az én fogyasztásomat a 2 randin). Ha pedig túl vagyunk 1-2 találkozón és megy minden tovább, akkor megint nem akarom hagyni, hogy a részemet állja, mert szeretném ha partnernek érezné magát mellettem, nem pedig bankautomatának.
24/N
En ezzel aztereztetem,h egy no ugyanannyit er,mint egy ferfi. Mindenki fizesse a sajatjat. En is dolgozom,nem kell engem eltartani.
Ma mar budapesten ez a szokas. Mindenki fizeti a sajatjat. Egyaltalan nem szamit lerazasnak.
N/35
Mert baratnak tekint.
Elozonek: Pesten is meghivnak a pasik 2018-ban is. Teccett jarni errefele mostanaban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!