Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megkérdezzem, vagy ne?
Most fogunk másodjára találkozni, de ez lesz első találka, mint randi. Már sokat beszélgettünk és én hívtam el. A kérdés, szerintetek megkérdezzem, hogy megfoghatom e a kezét? Sokan mondják, hogy igen, mert az aranyos és sok lánynak ez jól esik. Viszont azt is mondják sokan, hogy ne kérdezzem meg. Szóval szerintetek melyik lenne a legcélszerűbb? :)
(Még soha nem volt randim.)
19/F
Meg ne kerdezd!!
Hagyd. Majd adja magat a dolog.
Első randin ne fogd még meg a kezét. Én nyomulásnak venném, hogy az illetőt alig ismerem. Majd alakul minden magától, hugyi. :)
22/L
# 3
Például így tök jó megfogni a kezét! :) Én amúgy eleinte, ah még nem tudom mennyire szeretné, akkor pl sétálunk, és nem férünk el, a derekánál, finoman mintha 'irányítanám', magam elé engedem, ha figyelek, szoktam látni a lányon, mennyire zavarja, hogy az intim szférájába kerülök, ha nem zavarja, akkor nyert ügy.
Belegondolva legtöbbször akkor szokott megtörténi a kéz megfogása nálam, amikor pl ültünk, és elindulunk, de nem tudom elmondani hogy :D
Namindegy ne stresszeld túl, ez nem akkora dolog! :)
De semmiképp se kérdezd meg!
Azt hozzá tenném amúgy, hogy nem most találkozunk először. :) Már volt egy találkozás. Kb 5-6 órán át végig beszélgettünk, nevettünk. Ezért írtam, hogy ez hivatalosan a második találka, de első randi, mert akkor egy ismerős házában találkoztunk.
#1: Miért ne kérdezzem meg? :) Valaki például szereti. Az egyik lány ismerősöm barátja (aki az én legjobb barátom) megkérdezte, és például ő örült ennek. :)
Ahogy a helyzet hozza. Tudom furán hangzik, de szerintem érezni fogod. De ne kérdezd meg semmi esetre se. Max ha nagyon domináns vagy, mondd neki, hogy ,,most megfogom a kezed", finoman, de határozottan. Ha elveszi, akkor lassits a tempón.
30f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!