Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkérdezzem hogy miért nem jelentkezik? Vagy ez túl kínos lenne? Mit gondoltok?
Van egy fiu akivel mar honapok ota irogattunk es az utobbi idoben 3szor is talalkoztunk. Minden randin nagyon jol elvoltunk es az utolson is mondta hogy nagyon orult hogy talalkoztunk es majd irjak neki mikor lesz megint idom. Utana irtam is neki 2szer hogy azokon a napokon tudnank talalkozni. O erre azt mondta hogy nem er ra, valaszul pedig azt irtam neki hogy akkor majd irjon mikor jo aztan egyeztetunk. Mondta hogy a baratai mennek hozza meccset nezni es ha akarok elmehetek en is de mondtam neki hogy ezt inkabn kihagyom tekintve hogy nem erdekel a foci. Ezutan a beszelgetesunk utan (ami oktober 6an volt) nem irt es en se neki.
Szeretnek rakerdezni nala hogy hogy-hogy nem irt mikor ugy volt hogy talalkozunk. Nem akarom hogy ugy tunjon mintha szamonkernem csak tenyleg szeretnem tudni, mert ha esetleg velem volt a "gond" akkor szeretnek erre a kovetkezo fiunal ugyelni nehogy megegyszer elkovessem ugyanazt a hibat. Tenyleg orulnek neki ha oszinten megirna hogy mi volt a problema.
"Azt hittem hogy talalkozni fogunk meg de aztan megsem jott ossze. Csak erdeklodni akartam, hogy miert. Ha elarulnad megkonnyitened az eletem. :D"
Mit gondoltok?Fiuk, mit szolnatok ha ilyen uzenetet kapnatok?
21L
U.i.: bocsi az ekezet hianyok miatt!
" honapok ota irogattunk es az utobbi idoben 3szor is talalkoztunk"
Ezt olvasd még el párszor és megkapod a választ.
(segítek:NE ÍRJ NEKI SEMMIT)
Szerintem nem tudta eldönteni, hogy mit akar, de a rossz irányba vitted a dolgokat azzal, hogy nem érdekelt a foci.
Lehet, hogy rendszeresen szeret meccset nézni a srácokkal és az aktuális bnőjével.
L21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!