Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a baja? Minek nem jelentkez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baja? Minek nem jelentkezik? L

Figyelt kérdés
Kétszer beszélgettem egy sráccal. Elég nehezen indult. Szinte 1-2 szavas válaszokat adott. Rákérdeztem, hogy miért? Kiderült, hogy akiket nem ismer, azokkal ilyen. Aztán egyre jobban megnyílt, szinte fél napig csevegtünk. Másnap ráírtam. Teljesen megnyílt, nagyon aranyos, kedves volt. Azonnal válaszolt. Nagyon egyhullámhosszon voltunk, pedig egyikünk sem beszédes tipus. Nem túlzásként, de minden remekül ment. Erre nem jelentkezik... 2x írtam neki. Harmadszorra nem szeretnék. Beszélgetni igen, de megint én írni nem. Ha hosszú órákon keresztül csevegtünk, rögtön válaszolt és nem 1-2 szavas válaszok voltak, mert megnyílt, illetve érdeklődött úgy minden felől, miért nem jelentkezik?
2016. okt. 26. 20:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Fél nap nagyon sok, lehet annyira nem tetszel neki, hogy rendszeresen ennyi időt elszúrjon, van más dolga is.
2016. okt. 26. 20:21
 2/2 anonim ***** válasza:

Teljesen jól csinálod. Kétszer írni még pozitív gesztus, amivel azt mutatod, hogy ő változatlanul érdekel téged, de harmadszorra már nem érdemes megkeresni, ha akart volna, reagált volna az előzőekre is.

Viszont hogy miért tűnt el, azzal kapcsolatban legfeljebb csak találgatni lehet: esetleg barátnője van, rájött, hogy más mégis jobban érdekli, elvágták a netkábelt az utcájában, hirtelen annyi dolga lett, hogy csak aludni van mellette ideje és pár nap múlva szépen előkerül, bármi lehet.

2016. okt. 26. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!