Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tinderezők! A superlike-ot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderezők! A superlike-ot tartjátok valamire?

Figyelt kérdés

Én kifejezetten a kedves, szimpatikus nőket keresem tinderen. Vannak is párjaim, de megfogyeltem hogy sosem a superlikeolt nőkkel. Pedig mostanában direkt nem is a legszebb nőkre nyomom rá, hanem inkább a kedvesnek tűnő, de nem olyan szép nőkre. Mégsem likeol vissza. A superlikeot nem szeretitek?

Férfiak nektek is hasonló a tapasztalatotok?

2018. ápr. 15. 09:33
 1/3 anonim ***** válasza:

Elő vagyok fizetve a tinderre, havi 2300 ft-ért kapok napi 5 super like-ot. Most 71 párom van, közülük 60 superlike-os!

Én is a kedves, aranyos, nem kisminkelt, nem partiribinek, plázacicának kinéző lányokat superlike-olom, amilyeneket én is elképzelek magamnak. A legszebb nőkre soha nem nyomok super like-ot, mert a kinézetem ellenére alacsony az önbizalmam és van már egy szint, amire azt mondom ránézésre hogy "őt úgy sem kaphatnám meg".

Ja persze az nem igaz hogy a "nem olyan szép" lányokra nyomom a superlike-ot, mint te. Én a szépekre, csak a magam kategóriájában szépekre. Kövéreket vagy csúnyákat én simán X-re húzok.

Olyannal ne match-elj, aki nem tetszik neked külsőre.

2018. ápr. 15. 10:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Én mindig csak a nagyon csúnyáktól kapok superlike-ot, ezért eléggé elkeseredett próbálkozásnak tűnik nekem. 22N
2018. ápr. 15. 15:31
 3/3 A kérdező kommentje:

Nem vagyok annyira csúnya. Mondjuk átlagos. Volt már jópár randim tinderről, volt hogy volt több is. Igazából akire superlikeot nyomok, azzal szívesen beszêlgetnék,attól független, hogy mondjuk nincs topmodell alakja. Mivel jó kisugárzása van, vagy nagyon kedvesnek tűnik...

De ezek a csajok közül senkivel sem alakul ki pár fura mód...

2018. ápr. 15. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!