Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tinder superlike gombra miért...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinder superlike gombra miért mondják, hogy nem ér semmit?

Figyelt kérdés

Mert,hogy 24 óránként lehet egyet nyomni!

Nem értem,hogy miért mondják ,hogy semmit nem ér?Attól,hogy nem vagyok előfizető és csak naponta egyet tudok küldeni csak lássa az akinek küldöm vagy nem?

2017. jún. 10. 21:56
 1/8 anonim ***** válasza:
52%
Azért, merz nem ér semmit.
2017. jún. 10. 22:23
 2/8 anonim ***** válasza:
52%
Azért, mert nem ér semmit.
2017. jún. 10. 22:23
 3/8 anonim válasza:
100%

igen, csak az látja akinek küldöd. azért mondják hogy nem ér semmit, mert az esetek 90%-ában úgyis balra húz a csaj.

nem egy lány ismerősöm van aki a superlikolókat meg sem néző hanem elvből balra húzza.

sajnos ez van el kell fogadni. de azért érdemes superlikeolgatni néha, hátha szerencséd lesz

2017. jún. 11. 19:05
 4/8 A kérdező kommentje:
Utolsónak ment a zöld pacsi!Köszönöm!
2017. jún. 11. 22:43
 5/8 anonim ***** válasza:
háát, eddig én 4x használtam, de nem azért mert nagyon tetszett, csak a sima like elfogyott, ő meg szimpi volt, a 4-ből 3 eddig visszalikeolt:D
2017. jún. 19. 21:01
 6/8 A kérdező kommentje:

A kérdésem óta eltelt 9 nap,azóta minden 24 órában egy superlike-ot nyomok és egy igazolt vissza!

Korod?

2017. jún. 19. 22:45
 7/8 anonim ***** válasza:
18
2017. jún. 20. 12:03
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nem ér semmit. Nekem eszembe sem jutna használni, így is elég sok ember kerül bele a tinder listámba, anélkül, hogy egyszer is használtam volna. Szerintem elég ciki, hogy ismeretlen embereknek jelezze, ha én like-oltam őt, sokkalta érdekesebb, ha akkor jelez, amikor már mindketten jobbra húztuk egymást.

Ha a való élettel kellene párhuzamba vonni ezt, akkor ez hasonlít a nyomuláshoz.

2017. aug. 8. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!