Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit lehet csinálni akkor ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet csinálni akkor ha túlságosan bejön a randipartnerem?

Figyelt kérdés

Egyszerűen elvesztem a fejem ha a közelembe van vagy ha beszélget velem. Próbálom lazán felfogni az egész ismerkedést, de tudat alatt akkor is rágörcsölök és sokszor össze vissza hadoválok mindent, ami valjuk be, nem biztos hogy jó pont.=D

Én vagyok a lány.

2018. máj. 21. 17:21
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
A legnagyobb gond hogy bár szimpatikus de tudom hogy ez a kislányos zavarom csak a külsejének köszönhető, ami külön bosszant. Plusz bár én bejövök neki de azért egyértelmű hogy korántsem csorgatja rám annyira a nyálát mint én rá...
2018. máj. 21. 17:25
 2/12 anonim ***** válasza:
41%
Teljesen egyértelmű volt, hogy te vagy a lány. Nálatok egy helyes pasi mindent el tud élni, olyanok lesztek, mint a tüzelő szuka.
2018. máj. 21. 17:27
 3/12 anonim ***** válasza:
93%

mintha fordítva nem így lenne... (férfi vagyok)

2018. máj. 21. 17:28
 4/12 A kérdező kommentje:
Oké, két hónappal ezelőtt még azt mondtam volna hogy ez nem igaz, de tessék, szégyen szemre itt vagyok és én is ezt csinálom szóval jogos....a gond csak az hogy ettől még nem tudom mit tehetnék hogy normalizálódjon a helyzet.
2018. máj. 21. 17:28
 5/12 anonim ***** válasza:
28%

Nekem is egyértelmű volt már a kérdésből is ki a lány.

Azt tudod tenni, hogy lefekszel vele, hiszen jelenleg amúgy sem tudod miről beszél éppen, annyira elveszi az eszed, hogy jól mutat.

2018. máj. 21. 17:32
 6/12 anonim ***** válasza:
28%

#3: Soha senkitől nem őrültem meg, aki nagyon tetszett, ott az esélytelenek nyugalmával vágtam bele, és volt, hogy bejött. A nők sokkal inkább viselkednek ösztönlényként, ha a másik kinézetéről van szó.

Mi megnézzük a szép nőket, ők viszont megőrülnek egy-egy helyes pasiért.

2018. máj. 21. 17:32
 7/12 A kérdező kommentje:
#5 a szex valszeg oldana a helyzeten, a probléma cask az hogy ő is (meg elvileg én is....)komoly kapcsolatot keresünk, pont ezért ismerkedünk, és meghallom hogy miket mond cask tényleg olyan irdatlan ostobán viselkedem előtte, hogy ebből aligha lesz kapcsolat mivel nem ismer meg igazán...azt meg hogy most szó szerint elbasszam az egészet nem akarom.
2018. máj. 21. 17:36
 8/12 A kérdező kommentje:
Csak abban tudok reménykedni ha tényleg normális akkor átlát a szintán és meglátja azt hogy nemvagyok én épp ennyire kelekótya, ha meg nem, hát akkor ez igyveszett...
2018. máj. 21. 17:39
 9/12 anonim ***** válasza:
87%

Akkor három lehetőség van. Vagyis négy, ha úgy vesszük.

1. Lefekszel vele és nem lesz belőle komoly kapcsolat emiatt (szerintem annyira nem szörnyű dolog egy számunkra eszméletlen vonzó emberrel szexelni...)

2. Lefekszel vele és komoly lesz belőle pláne, ha állításod szerint mindketten így gondoljátok.

3. Marad ez a helyzet és sem szex nem lesz, sem komoly kapcsolat mert mondjuk elcseszed ezek miatt.

+1. Elmondod neki miért viselkedsz hülyén és lesz ami lesz.

2018. máj. 21. 17:41
 10/12 anonim ***** válasza:
Nálam lehet szilvásgombcot főzni. Nyaralni menni Mallorcára vagy Hévízre úgy, hogy fizeted a saját részed. Testnedvet cserélni. Szerintem kezzd a szilvásgombóccal. Meghívod magadhoz főzöl neki. A többi majd alakul.
2018. máj. 21. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!