Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jöttetek már rá néhány randi után, hogy az álomsráccal ez mégsem fog menni? Hosszú, lent.
Figyelt kérdés
Szóval, huszonévesek vagyunk (23 & 24). Haveri társaság miatt találkoztunk és megtetszett nagyon a srác, jó a humora, kedves, kicsit társaság középpontja, stb. Persze én nem erőltettem semmit, úgy voltam, hogy max lett egy új barátom és ennek is örülök. Ahogy telt az idő egyre jobban lettünk, végül úgy alakult, hogy elkezdtünk randizni, összejöttünk, bár nem túl hivatalosan. Itt vagyunk jelenleg. Az első igazi randink nagyon jó volt, az azt követő meg kb katasztrófa. Kiderült számomra (és azóta csak erősödik az érzés), hogy totál más világ vagyunk, csak a hülye viccek "hoztak össze". Aztán az is, hogy a fiú még szűz, én nem vagyok az, és mivel fogalmam nem volt a helyzetről eléggé.. rámenős voltam vele (ilyen vagyok, ez van, szerintem sok áll vagy bukik a szexen..), viszont csak totál zavarba hoztam vele aztán ugye kibújt a szög a zsákból. Azóta kb el tudnék süllyedni... Nem tudom, tudnátok valami tanácsot adni? Az a fő gond, hogy alapból bejön a srác, aranyos, de ezek után kb villog a vészfény, hogy meneküljek, mert elcsesztük az egészet és már én is halálosan kínosan érzem magam. Plusz programötletem se nagyon van, tényleg különbözünk... De most szegényt ültessem fel én is, mint mindenki eddig (mint kiderült). Heeelp... :D2019. jún. 8. 22:15
21/21 anonim válasza:
Álomsrác újra beszopja :D
Ez a természet rendje...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!