Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jöttetek már rá néhány randi után, hogy az álomsráccal ez mégsem fog menni? Hosszú, lent.
Srácként én zsinórban 2x így jártam 18 és 23 évesen.... 3. esetben nem mondtam el a szüzességemet . Hazudtam róla... nem is volt semmi gond.
Ez a "vészvillogó" tipikus női kreálmány.
Tipikus esete annak, hogy milyen könnyű elveszteni valakinek a férfiképét. Pillanatok alatt elmúlik a kémia, ha a nő megtudja vénszűz a férfi.
Szerintem segítsd ki, feküdj le vele hátha oldódik a szorongása.
Feküdj le vele, vedd el neki, legyél te az első :D
Én is vettem el a szüzességét 25 évesen 20 éves srácnak. Csak 3 hétig voltunk együtt, mert kb nem éreztem iránta nagyon semmit, csak vártam, hogy jöjjön az érzés, ami nem jött...
De nem rossz emlék, jó időszak volt :)
Küldd el qrvázni. Akkor talán oldódik nála a feszkó.
24 éves felnőtt férfiként ez már akkora szégyen, hogy ezért parázott be a szitutól.
Annyira megalázónak érzi, hogy teljesen értéktelennek kezeli magát már. Már elvesztette a férfibecsületét...
Érdekes azelőtt meg jól megvoltatok, ment a beszélgetés meg minden...
Tipikus szűz szorongás. Srác adta a janit társaságban, aztán mikor jönne a kapcsolat meg a szex akkor beparázik.
Aggszűz marad 30-40 éves koráig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!