Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jöttetek már rá néhány randi után, hogy az álomsráccal ez mégsem fog menni? Hosszú, lent.
Nincsen baj a kérdezővel. Kicsit gyerekesnek tűnik a felfogása, de a helyzet tökéletes jellemrajz egy aggszűz férfiről.
Annyira beparázik a helyzettől, hogy ott kb vége is. És tényleg nem lehet velük mit kezdeni. Sokan nem tűrik az ilyet. 24 évesen fogalma sincs hogyan kell randizni, hogyan kell viselkedni egy kapcsolatban.
Amúgy ha bejön, akkor miért nem mentek el moziba? Vagy sétálni egyet a jóidőben. Túrázni. Irodalmi felolvasó estre, sportolni egyet, bringázni, vagy falat mászni, esetleg vmi adrenalin. Lődd szét a seggét paintballon.
Bár emlékszem mikor régen én is ilyen szűzbalf...sz voltam :D minden randitól összeszorult a torkom annyira ideges voltam.
Ami bejött, ölelkezve filmet nézni, egy üveg bor után..aztán a többi alakul. Szüzességemet is így vesztettem el.
Kerdezo, le akar veled fekudni a srac vagy nem? Mert nekem ugy jott le, mintha a "ne beszeljunk rola" nem csak a szuzesseget erintene, hanem az egesz szexualitas temakort. Csunyan hangzik, de mi a celja veled? Baratkozni meg dumcsizni, vagy kapcsolatot szeretne amiben van intimitas is?
Ez amugy egy nagyon erdekes tortenet, sokfelekeppen is elsulhet. Ha adsz meg neki egy kis idot egy het mulva rajohet, hogy a gyavasaga miatt elront valamit, ami nem is lenne rossz es osszekapja magat.
Nem volt dolgom soha szuz sraccal, de nekem a veszvillogo egesz mast jelent, pl. bantja az alkatokat, folyton panaszkodik, szemetel, bosszut allt az exen, ilyesmik. Amit leirtal abbol nekem nem tunik veszesnek, inkabb kis fura gatlasosnak, de a gatlasok oldhatoak. :)
Miért nem fogtok egy-két üveg bort, iszogattok egyet valami szép fás helyen, vagy Duna partob... és őszintén megbeszélnétek a dolgot?
Ez oldja a gátlásokat...
Minél inkább mondod neki hogy ne szorongj, sőt ha még azt is mondod neki hogy "doblak ha tovább szorongasz". Ez kb olaj a tűzre.
Nincs ennél nagyobb rettegés, amikor ezért dobnak. Ha még ki is fejezed, megtízszereződik a szorongása.
Neki őszinte pillanat és nyugalom kell, mert most minden természetellenesnek tűnik. Tökéletesen megalázva érzi magát, elvesztette a férfibecsületét és önbizalmát. Főleg, hogy képtelen ő "vezetni" a kapcsolatot... ezt is neked kell, emiatt gyengének, férfiatlannak érzi magát.
Viszont ha egy őszinte borozós estével sem lehet erről beszélni, zavarba jön. Hát akkor nem lehet mit tenni. Ez van... diszfunkciós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!