Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jöttetek már rá néhány randi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jöttetek már rá néhány randi után, hogy az álomsráccal ez mégsem fog menni? Hosszú, lent.

Figyelt kérdés
Szóval, huszonévesek vagyunk (23 & 24). Haveri társaság miatt találkoztunk és megtetszett nagyon a srác, jó a humora, kedves, kicsit társaság középpontja, stb. Persze én nem erőltettem semmit, úgy voltam, hogy max lett egy új barátom és ennek is örülök. Ahogy telt az idő egyre jobban lettünk, végül úgy alakult, hogy elkezdtünk randizni, összejöttünk, bár nem túl hivatalosan. Itt vagyunk jelenleg. Az első igazi randink nagyon jó volt, az azt követő meg kb katasztrófa. Kiderült számomra (és azóta csak erősödik az érzés), hogy totál más világ vagyunk, csak a hülye viccek "hoztak össze". Aztán az is, hogy a fiú még szűz, én nem vagyok az, és mivel fogalmam nem volt a helyzetről eléggé.. rámenős voltam vele (ilyen vagyok, ez van, szerintem sok áll vagy bukik a szexen..), viszont csak totál zavarba hoztam vele aztán ugye kibújt a szög a zsákból. Azóta kb el tudnék süllyedni... Nem tudom, tudnátok valami tanácsot adni? Az a fő gond, hogy alapból bejön a srác, aranyos, de ezek után kb villog a vészfény, hogy meneküljek, mert elcsesztük az egészet és már én is halálosan kínosan érzem magam. Plusz programötletem se nagyon van, tényleg különbözünk... De most szegényt ültessem fel én is, mint mindenki eddig (mint kiderült). Heeelp... :D

2019. jún. 8. 22:15
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
58%

Nincsen baj a kérdezővel. Kicsit gyerekesnek tűnik a felfogása, de a helyzet tökéletes jellemrajz egy aggszűz férfiről.

Annyira beparázik a helyzettől, hogy ott kb vége is. És tényleg nem lehet velük mit kezdeni. Sokan nem tűrik az ilyet. 24 évesen fogalma sincs hogyan kell randizni, hogyan kell viselkedni egy kapcsolatban.

2019. jún. 8. 23:19
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy ha bejön, akkor miért nem mentek el moziba? Vagy sétálni egyet a jóidőben. Túrázni. Irodalmi felolvasó estre, sportolni egyet, bringázni, vagy falat mászni, esetleg vmi adrenalin. Lődd szét a seggét paintballon.

Bár emlékszem mikor régen én is ilyen szűzbalf...sz voltam :D minden randitól összeszorult a torkom annyira ideges voltam.

Ami bejött, ölelkezve filmet nézni, egy üveg bor után..aztán a többi alakul. Szüzességemet is így vesztettem el.

2019. jún. 8. 23:27
 13/21 Szergej55 ***** válasza:
80%
Nem vagytok valami mester problémamegoldók, ha már itt a visszakozáson töröd a fejedet. Egyébként ez kicsit olyan szitu, mint hogy legyél pályakezdő, de 10 év szakmai tapasztalattal. Szerinted honnan szerezné meg bárki bénázás nélkül? Az meg különösen nem segít, hogy jelenleg amúgy is mindenhonnan az dől, mekkora csődörnek kell lenned, meg ha nem szexelsz naponta 12-szer, semmit sem ér az életed. Ha már az elején bejött az illető, adnék a dolognak még néhány esélyt, mert mindenképp szükség lesz rá, ha nem veled, akkor majd később mással.
2019. jún. 9. 00:19
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Jó srác nem mindig hordoz acél rudat a Tarsajban ezt meg kellene tanulni..
2019. jún. 9. 03:55
 15/21 anonim ***** válasza:
81%

Kerdezo, le akar veled fekudni a srac vagy nem? Mert nekem ugy jott le, mintha a "ne beszeljunk rola" nem csak a szuzesseget erintene, hanem az egesz szexualitas temakort. Csunyan hangzik, de mi a celja veled? Baratkozni meg dumcsizni, vagy kapcsolatot szeretne amiben van intimitas is?

Ez amugy egy nagyon erdekes tortenet, sokfelekeppen is elsulhet. Ha adsz meg neki egy kis idot egy het mulva rajohet, hogy a gyavasaga miatt elront valamit, ami nem is lenne rossz es osszekapja magat.

Nem volt dolgom soha szuz sraccal, de nekem a veszvillogo egesz mast jelent, pl. bantja az alkatokat, folyton panaszkodik, szemetel, bosszut allt az exen, ilyesmik. Amit leirtal abbol nekem nem tunik veszesnek, inkabb kis fura gatlasosnak, de a gatlasok oldhatoak. :)

2019. jún. 9. 10:11
 16/21 anonim ***** válasza:
*bantja az allatokat
2019. jún. 9. 10:12
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
#15, Egészen biztosan el akarja veszteni... csak annyira szégyennek érzi ezt 24 évesen, hogy leblokkolt.
2019. jún. 9. 10:26
 18/21 A kérdező kommentje:
#15 Ezen amúgy én is elgondolkoztam, hogy lehet csak visszahátrált inkább vagy ilyesmi. De elmondta a haverjainak, hogy a barátnője vagyok, nekem is azt mondja, hogy kapcsolatot szeretne, hogy örülne, ha nem olyan rövid ideig tartana, mint az eddigi kapcsolatai... Ebből nem az jön le, hogy nem akarná, legalábbis furcsa kapcsolat lenne, amiben a fiú nem akarja a szexet, nem? Ez a gond, hogy alig tudok ilyenekről beszélni vele, mert zavarba jön vagy eltereli a témát, nem beszél róla, pedig mindkettőnknek könnyebb lenne, én is tudnám hogy viszonyuljak... És igen, ezt neki is mondtam már, hiába. Nem azt mondtam, hogy most rögtön "dobom", hanem, hogy ha ez így marad, az nálam nem oké, de szerintem nála sem, nem normális, ha ennyire szorong mellettem... Illetve csak elvicceskedi a dolgokat, néha nem tudom zavart vagy lesz**ja. 😅
2019. jún. 9. 11:00
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem fogtok egy-két üveg bort, iszogattok egyet valami szép fás helyen, vagy Duna partob... és őszintén megbeszélnétek a dolgot?

Ez oldja a gátlásokat...

Minél inkább mondod neki hogy ne szorongj, sőt ha még azt is mondod neki hogy "doblak ha tovább szorongasz". Ez kb olaj a tűzre.

Nincs ennél nagyobb rettegés, amikor ezért dobnak. Ha még ki is fejezed, megtízszereződik a szorongása.

Neki őszinte pillanat és nyugalom kell, mert most minden természetellenesnek tűnik. Tökéletesen megalázva érzi magát, elvesztette a férfibecsületét és önbizalmát. Főleg, hogy képtelen ő "vezetni" a kapcsolatot... ezt is neked kell, emiatt gyengének, férfiatlannak érzi magát.

Viszont ha egy őszinte borozós estével sem lehet erről beszélni, zavarba jön. Hát akkor nem lehet mit tenni. Ez van... diszfunkciós.

2019. jún. 9. 11:17
 20/21 exronin ***** válasza:
Ha te egy komoly kapcsolatot keresel és ez a fiú annyira muja,hogy képtelen veled az őszinteségre, akkor egyszerűen nem őt keresed és ő sem téged. Őszinteség nélkül ez nem megy. Még nem férfi és lehet,hogy sosem lesz az.Az idődet fecsèrled, de tanulj ebből is, majd megérted.
2019. jún. 9. 23:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!